Neler Yeni

Agalar Klavye Önerisi Lazım

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
7000
Şu anda bir set yapmaya çalışıyorum ve güncel olarak Waizowl ogm Pro V2 Hades rengi mouse kullanıyorum Waizowl mouse'uma yakışabilecek güzel bir klavye arıyorum. Açıkçası ATK RS6 night hunter rengini Wraith'den almayı düşünüyorum onun dışında başka bir alternatif bulamadım. Taksitle alacağım, o yüzden düz fiyatı 7K, taksitli 8Kdan yukarı çıkamam. önerilere açığım Wraith W75 almayı düşünmüyorum. Güzel klavye ama garip geldi, videolarda izlerken bana.

Şu anda bir set yapmaya çalışıyorum ve güncel olarak Waizowl ogm Pro V2 Hades rengi mouse kullanıyorum Waizowl mouse'uma yakışabilecek güzel bir klavye arıyorum. Açıkçası ATK RS6 night hunter rengini Wraith'den almayı düşünüyorum onun dışında başka bir alternatif bulamadım. Taksitle alacağım, o yüzden düz fiyatı 7K, taksitli 8Kdan yukarı çıkamam. önerilere açığım Wraith W75 almayı düşünmüyorum. Güzel klavye ama garip geldi, videolarda izlerken bana.
Hocam Wraith W 75 siyah modelini alıp ekrana sarı bişey koyarsanız uyumlu olur . Zaten ATK çok saçma durur mouse ile .

Agam w75 bi garip geldi bana o yüzden istemiyorum. Direkt klavye hoş gelmedi gözüme yoksa zaten direkt siyahını alırdım. Teşekkür ederim yine de.
Hocam Akko baktınız mı ?
Bu mesela uyumlu olur ama tam klavye sanırım .

Hocam Akko baktınız mı ?
Bu mesela uyumlu olur ama tam klavye sanırım .
Şu an zaten eski bi steelseries kullanıyorum abimden kalma ve tkl boyut sadece numlock yok ama yine de bana büyük geliyor. 75-65 boyut bir klavye çok daha iyi olurdu.

Steelseries den de devam edebilirsiniz hocam . Haterları da var mutlaka gelirler ama arkadaşta Apex 9 mini var bir şikayetini duymadım . Bu apex pro birde . Ama siz yine de başkalarının da mesajını bekleyin daha iyi öneriler gelebilir mutlaka .
güzel bi modelmiş videosunu izledim listeme de ekledim eyvallah
Post automatically merged:

mad 68 limited edition öneririm kullanmadım ama güzel diyolar bide rengi uyumlu olur güzel durur https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch
Kasası plastik ben kırmaktan korkarım ama siyah rengi gelirse açıkçası 68li limited versiyonun işte o zaman olabilir derim. Eyvallah listeme siyah olanı ekledim.

M1 v5 al geç

alışılıyor bir yerden sonra

Bende Scyrox V6 beyaz var klavye önerebilir misiniz?
Madlion Nano68 alabilirsin ben bayaa araştırdım bir çok klavye buldum. Arkadaşlar sağolsun dedikleri klavyelere bakarken başka başka klavyelerde bulmuş oldum.

Bende Scyrox V6 beyaz var klavye önerebilir misiniz?
Ben side print bağlantısını eklemişim normal olanı direkt 3k

Madlion Nano68 alabilirsin ben bayaa araştırdım bir çok klavye buldum. Arkadaşlar sağolsun dedikleri klavyelere bakarken başka başka klavyelerde bulmuş oldum.

Ben side print bağlantısını eklemişim normal olanı direkt 3k
Veyahut Akko fun60 TMR alabilirsin biraz daha pahalı bu. Ya da bir düşük versiyonu olan fun60 Ultra var

Son düzenleme:
Geri