Diğerlerini toplasan bi apex anca ederler sorunla karşılaşma olarak apexi çok gömdüler GPXte çok fazla sararma sorunu yaşayan gördüm diğerlerini pek...
Birisi ürün arızalandığında Samsung'a gönderiyorsun o ilgileniyor diğerinde aldığın firmanın anlaşmalı olduğu firmalar ilgileniyor fark bu yani telefonda...
Kullandığın yazılımlar ekran kartı, bios, windows sürümün gibi şeyler hepsi güncel ve ayarların videodaki arkadaşların ayarlarıyla aynı mı?
Eğer öyleyse...
Doku olarak plastik hissiyatı var mı yoksa biraz daha iyi mi görüşün nedir benim için daha çok dokusu önemli dediğim gibi performans olarak birçoğu benim...
şuan R1 Pro Max kullanıyorum ve sana şunu söyleyebilirim ki gerçekten çok iyi. Bir kere aşırı hafif.Malzeme kalitesi de çok iyi.Sanırsam 1 haftadır mouseyi...
Önerileriniz için teşekkür ederim aradığım mouse tek beyaz renk olacak scroll veya m4 m5 tuşları siyah olabilir o kadar dert değil tabii ki de doku olarak...
Bence arkadaşın attığı ürün güzel bakabilirsin tabii ki marangozdan fiyat almak için de sorabilirsin tek bir yere sorma çok farklı fiyatlar çıkarabiliyorlar...
Pro modelini 2200 gibi bir fiyata almıştım güzel ürün ama birçoğu yönden ürünü sevsem de gözüme batan en kötü olayı ses tekerleğiydi bu modelde düzeltmişler...
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/1011868-1018068/aoc-25g4sxu_aoc-25g4sre-2 ikisi arasında neredeyse hiçbir fark yok, soldakinin Pivot dikey yatırma...
Klavyenden ses harici memnunsan uzun süredir kullanıyor ve aslında ses harici değişmek istemiyorsan switch bakabilirsin Manyetiklerde de eğer takıntılıysan...