İyi forumlar şuan elimde samsung galaxy J4+ telefon var hem hafıza hemde kamera yönünde bana yetiyordu ancak şuan kasmaya başladı çok fazla telefondan anlayan biri değilim
Kamerası iyi olan
hafızası 64GB üzeri olan bir telefona ihtiyacım var Redmi Note 8'lere bakıyorum telefondan oyun oynayan...
ekran kartı birden böyle oluyor sistemde herhangi bir sıkıntı yok işlemcim apu değil ışıkları gidiyor fanlar dönmüyor ama çalışıyor yeniden başlatınca düzeliyor
hocam kendime hakim olamıyorum çok araba oyunu oynamaktan galiba makaslara giriyorum araçlar mesela ışıklarda fren yapıyor yan şeride geçip basıyorum yanıma binenler oyun oynar gibi sürüyorsun diyolar
hocam aracın yol tutuşunu arttırmak için spor yaylarda aracın altına giren havayı azaltmak için şuan istediğim sonuçları elde ettim ama durması :( 2010 model team paket abs var
Abilerim aracımın frenlerini nasıl geliştirebilirim yüksek hızlarda durmuyor araç ön kısım sağa sola kayacakmış gibi hissediyorum aracım accent era 1.5 crdi dizel çok iyi kaçıyor ama durmuyor
spor yay
ön tampon eki
arka difizör
rüzgarlık
ağır çelik jant
yol tutuşunu arttırmak için yaptıklarım...