snowfoxstache isimli üyenin son içerikleri

1. snowfoxstache

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-xiaomi-redmi-buds-6-play-tws-siyah-kulak-ici-fiyati,785566961.html?_gl=1*12g0hb7*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwgvnCBhCqARIsADBLZoJ9_TJe1J_xYd05zFCpCOwlBG-Xi87-XSTFJchgDmHSal8sAlIIe5AaAscJEALw_wcB...
  2. snowfoxstache

Valorant ve LoL hesabını satarken önemli olanlar

lole de bakar mısın hocam
  3. snowfoxstache

attım yukarıda bakabilirsin
  4. snowfoxstache

rank ve yağmacı için veriyorum zaten. ekstradan lol de var
  5. snowfoxstache

bu da lol skinleri, rank gümüş 1 olucak 1747381012 ranklı hesap olması zaman kaybını önlüyor, skinlere vereceğin paradan daha ucuza alıyorsun ayrıca
  6. snowfoxstache

pek fazla skin yok. rank plat 1 yapıcam
  7. snowfoxstache

başka önemli neler var peki
  8. snowfoxstache

Buraya bir konu daha açıp tahmini fiyat isteyeceğim sizden ama rank,skinkler ve kullanıcı adı hakkı hariç ne önemlidir?
  9. snowfoxstache

Bu skinleri nasıl değerlendirmeliyim?

mesajda dediklerinizin farkındayım. bynogameden çok sayıda al sat yaptım geçmişte. 500 dolar beklemiyorum fakat en az kayıpla ve çok da beklemeden nasıl bir yol izleyebileceğimi düşünüyorum. 1745734984 güvenilir bir site mi hiç duymadim 1745735339 bıçak 0.1 ak 0.05 m4 0.37
  10. snowfoxstache

Bu skinleri nasıl değerlendirmeliyim?

Bu 3 skine sahibim ve toplamları 500 dolara yakın. Ben bunları nakite dönüştürmek istiyorum ama ayrı ayrı satamadım bynogamede. Bunları toplulukta satıp parayı birleştirip mi satmam daha mantıklı olur yoksa düşük fiyatlı çok skin satmam mı? Konu kategorisi doğru mu emin değilim değiştirebilirim...
  11. snowfoxstache

Havit GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Ne Kadar Eder?

İnternette bir fiyat bulamadığım için buraya yazıyorum. 2021 yılında alıp 4-5 kere kullandım dolapta duruyor. Bozulan veya kaybolan bir parçası yok.
  12. snowfoxstache

Laptopum ne kadar eder?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-msi-gf65-thin-9sexr-232xtr-i5-9300h-8-gb-512-gb-ssd-rtx2060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,658843912.html içindeki ramden alıp 16 gb yaptım. elimde bir 512 gb m2 daha var ama vermeyi düşünmüyorum.
  13. snowfoxstache

Fifa 23 açılmıyor yardım

biostan boot seçeneği uefi olması lazım haricinde fifa çalışmıyor onu dene
  14. snowfoxstache

Sigaraya bir zam daha geldi !!

sadece marlboro sarma tütününe zam geldi
Geri