Roscoyt 80+ Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 322 2 Ağustos 2023 #1 Cs go da ölüm maçında konsola -left yazarak sabah akşam afk bırakırsam biri reportlarsa ban yer miyim?
Cs go da ölüm maçında konsola -left yazarak sabah akşam afk bırakırsam biri reportlarsa ban yer miyim?
ExPeror 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1,116 Dahası Reaksiyon skoru 384 İsim Cenk 2 Ağustos 2023 #2 Ölüm maçında rütbe çok artmıyor diye biliyorum. Rekabetçide 3-5 maç kazanınca hızlı lvl atlıyor kasa için yapacaksanız
Ölüm maçında rütbe çok artmıyor diye biliyorum. Rekabetçide 3-5 maç kazanınca hızlı lvl atlıyor kasa için yapacaksanız
Roscoyt 80+ Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 322 2 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ExPeror yazmış: Ölüm maçında rütbe çok artmıyor diye biliyorum. Rekabetçide 3-5 maç kazanınca hızlı lvl atlıyor kasa için yapacaksanız Devamı için tıklayın... Kanka çok artırmadını biliyorum konsola -left yazarak afk bırakırsam bu ban sebebi mi onu soruyorum
ExPeror yazmış: Ölüm maçında rütbe çok artmıyor diye biliyorum. Rekabetçide 3-5 maç kazanınca hızlı lvl atlıyor kasa için yapacaksanız Devamı için tıklayın... Kanka çok artırmadını biliyorum konsola -left yazarak afk bırakırsam bu ban sebebi mi onu soruyorum
snowfoxstache 80+ Gold Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 6,698 Dahası Reaksiyon skoru 4,035 İsim mert 2 Ağustos 2023 #4 hayır değil
ExPeror 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 1,116 Dahası Reaksiyon skoru 384 İsim Cenk 2 Ağustos 2023 #5 UnFixa yazmış: Kanka çok artırmadını biliyorum konsola -left yazarak afk bırakırsam bu ban sebebi mi onu soruyorum Devamı için tıklayın... Rütbe kasmak için yazmışsın onu da yazayım dedim. Birçok kişi afk bırakıyor eskiden beri o yüzden sorun yok aslında
UnFixa yazmış: Kanka çok artırmadını biliyorum konsola -left yazarak afk bırakırsam bu ban sebebi mi onu soruyorum Devamı için tıklayın... Rütbe kasmak için yazmışsın onu da yazayım dedim. Birçok kişi afk bırakıyor eskiden beri o yüzden sorun yok aslında
S H I V A & Emekli Global 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 5,797 Dahası Reaksiyon skoru 3,210 İsim a l p e r Steam https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/ 2 Ağustos 2023 #6 Sorun olmaz ama. Adam vurmadığın zaman çok xp vermiyor