Merhaba, ben 1.5 sene önce bir sistem almıştım ve kasanın marka modeli Aigo DS900, kasanın içerisinde stok olarak 3 adet yan fan ve 1 adet egzoz fan geldi, ayrı olarak ben kule tipi soğutucu almıştım bu hafta 4 adet yeni fan sipariş ettim ve montajını yaptım fakat montajı doğru yaptım yanlış mı...
Arkadaşlar merhaba, kasamın marka modeli darkFlash Aigo DS900 önü ve yan tarafı temperli cam olduğu için fazla ısınıyordu ben de ön tarafındaki camı sökmeye karar verdim ve 5 derece kadar bir ısının düştüğünü fark ettim. Bu kasanın önünü mesh yapmak istiyorum ve yan taraftaki fanları o ön tarafa...
bu ayarlarda oynadığım bütün oyunlarda değil sadece god of war ragnarok oyununda siyah ekran hatası veriyor, furmark veya heaven benchmark testlerinde herhangi bir yırtılma, mavi ekran veya siyah ekran hatası almıyorum.
Arkadaşlar merhaba bir kaç gün önce burada ekran kartım ısındığı için bir konu açmıştım ve undervolt yapmamı önermişlerdi. Ben de undervolt yaptım oyunlara girerken siyah ekranda donup kalıyor ve alt f4 yaptığım zaman da bilgisayar donuyor kitleniyor. Bunun çözümü nedir ? Undervolt yaptığım...
kasanın havalandırması pek iyi olduğu söylenemez :D ama kış geldiği için en azından havalar biraz daha serin olacak onun etkisi umarım olur diyorum.
1728406073
bu sene zor fakat yaza doğru para biriktirip değiştiririm büyük ihtimalle son karar olarak garantiye yollamıyorum kasanın da camı açık...
normal mi diyorsunuz yani derecelere, garantiye yollamama gerek var mı yok mu ?
1728405693
kasanın kapağının açık olması herhangi bir sorun yaratır mı ?
1728405285
peki bu ekran kartı bu şekilde beni 2 sene götürür mü yani çok sorun yaşar mıyım ? veya 1 sene içerisinde direkt kasayı da değiştire bilirim.
1728405314
yapmış olduğum stres testleri bu şekilde birisi 4dk lık stres testi diğeri direkt olarak benchmark testi.
1728405333
yani evet...