son_kerem isimli üyenin son içerikleri

1. son_kerem

Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Sağol
  2. son_kerem

2-3 k duruma göre artırmaya çalışırım 1779972806 2-3 k
  3. son_kerem

Dostlar selamlar kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum f/p bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz? Kulaklık ve mikrofonu aynı anda çözmek istiyorum güzel bir mikrofonu olursa çok güzel olur
  4. son_kerem

800-900 Tl Kulaklık Öneri

5. son_kerem

oyunlarda ses kasma konusunda nasıl hocam inceleme videolarında pek değinmemişler
  6. son_kerem

taksit yerine peşin almayı tercih ediyorum hocam 1779639101 buraya yazmadan önce wraith sitesinden kontrol etmiştim görmemitim böyle bir şey araştırıcam
  7. son_kerem

Bütçemi zorlamaya çalışıcam teşekkürler
  8. son_kerem

Dostlar selamlar çok fazla oyun oynayan birisiyim yakın zamanda kulaklığım bozuldu ve yeni kulaklık alma kararı aldım ama fazla bir bütçem yok hem kulaklığı hemde mikrofonu aynı anda çözmek istiyorum 7.1 güzel bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
  9. son_kerem

selamlar sistemime işlemci önerir misiniz? ?

selam valorant cs go pubg mobil gta 5 gibi oyunları oynamk istiyotum ama işlemcim yetersiz ekran kartı : r7 370 2gb işlemci : amd athlon x2 250 ram : 8 gb DDR 3
  10. son_kerem

selamlar benim elimde 9 senelik bir pc var oyun onerecek carmı

denemisliğim var fps drop yiyodum bide oyun benlik değildi :D
  11. son_kerem

selamlar benim elimde 9 senelik bir pc var oyun onerecek carmı

selamlar benim elimde 9 senelik 4gb ram intel hd grafik 3000 li işlemcisis intel celeron n3050 1.60 ghz olan bir pc var oyun önerisi verebilecek varmı
Geri