800-900 Tl Kulaklık Öneri

son_kerem

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
900
Dostlar selamlar çok fazla oyun oynayan birisiyim yakın zamanda kulaklığım bozuldu ve yeni kulaklık alma kararı aldım ama fazla bir bütçem yok hem kulaklığı hemde mikrofonu aynı anda çözmek istiyorum 7.1 güzel bir kulaklık önerirseniz sevinirim.

Dostlar selamlar çok fazla oyun oynayan birisiyim yakın zamanda kulaklığım bozuldu ve yeni kulaklık alma kararı aldım ama fazla bir bütçem yok hem kulaklığı hemde mikrofonu aynı anda çözmek istiyorum 7.1 güzel bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
Çok oyun oynayan biriysen 800-900 tl lik kulaklığın pek faydası olmaz.

mümkünse en azından şöyle bir şey al güzel bir kulaklık.

Çok oyun oynayan biriysen 800-800 tl lik kulaklığın pek faydası olmaz.

mümkünse en azından şöyle bir şey al güzel bir kulaklık.
Bütçemi zorlamaya çalışıcam teşekkürler

o fiyata iem öneririm eğer arttırabilirsen wraith iem sense al ben kullanıyorum memnunum

Çoğu karta peşin fiyatına 3 taksit var trendyolda bak iste
taksit yerine peşin almayı tercih ediyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o fiyata iem öneririm eğer arttırabilirsen wraith iem sense al ben kullanıyorum memnunum
buraya yazmadan önce wraith sitesinden kontrol etmiştim görmemitim böyle bir şey araştırıcam

taksit yerine peşin almayı tercih ediyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buraya yazmadan önce wraith sitesinden kontrol etmiştim görmemitim böyle bir şey araştırıcam
bakın hocam kullanıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri