Tekrardan merhabalar,
Hem Ryzen 5000 serisini hem de RTX 3000 serisini beklemiştim tavsiyeler üzerine. Resimdeki parçalarla birlikte RTX 3070 ve R7 5800X ikilisinden oluşan bir sistem mümkün olur mu 17bine? Parçaları ayrı ayrı alıp kendim kasayı oluşturabilirim. Bu parçalarla 17K yi geçer...
Merhabalar,
Başlıkta da belirttiğim gibi 17K ya monitör dahil oyun amaçlı sistem toplamak istiyorum. Hem Ryzen 5000 serisini hem de RTX 3000 serisini beklemiştim tavsiyeler üzerine. Resimdeki parçalarla birlikte RTX 3070 ve R7 5800X ikilisinden oluşan bir sistem mümkün olur mu 17bine? Parçaları...
4700X+3080 ya da 3070. Bu sistem için ben kendim için beklemeyi düşünüyorum. Ama diğer parçaları almam öneriliyor. Benim için de diğer parçaları önerebilir misiniz?
1599398745
Hemen bakacam hocam sağolasın.
Rtx 3070 veya 3080 için bu sistem uygun mudur? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/HURMLR6B Ona göre parçaları yavaştan almaya başlamak istiyorum. Dönüş yaparsanız sevinirim.
Herkese tekrar merhaba. İki soru sormak istiyorum. Şimdilik 3000 serisini hatta kasımda çıkma ihtimali olan ryzen 4. nesilleri beklemeyi düşünüyorum. İlk olarak, Ryzen 4. nesilleri beklemeyi önerir misiniz? Asıl sorum; işlemci ve ekran kartını beklerken diğer parçaları almayı önerir misiniz...
Evet pahalı baya ben de daha düşük fiyatlı sistemler olabilir mi diye sizlere sormak istedim. Yani pubg tarzı oyunlar da oynanacak assassins creed tarzı oyunlar da.
1598973102
Teşekkürler düzeltme için. Neler yapmak gerekir dengeli hale getirmek için?