- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 31,872
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/FK49JN94Tamamdır sağolun öneri için. Varsa önerebileceğiniz hazır sistemler onlara da bakabilirim tabi.
Buna da bakabilirsiniz.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/FK49JN94Tamamdır sağolun öneri için. Varsa önerebileceğiniz hazır sistemler onlara da bakabilirim tabi.
Bu ramleri önermiyorum. Hem biraz daha ekleyip Vengeance Pro alabilir. Bu kadar para veriyor. Görüntüsü güzel olsun.https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/FK49JN94
Buna da bakabilirsiniz.
Hızlıca topladım isterse rgb olabilir tabii.Bu ramleri önermiyorum. Hem biraz daha ekleyip Vengeance Pro alabilir. Bu kadar para veriyor. Görüntüsü güzel olsun.
Eyvallah çok sağolun önerileriniz için. Değişiklikleri yapacam sistem üzerinde. Teşekkürlerİlk sisteme koyduğun kasa Micro-ATX, o anakartı takamazsın ATX çünkü.
Anakartı X570 chipsetli almak yerine MAG B550 TOMAHAWK gibi bir anakart koy, gerek yok X570 chipsetli olmasına.
Sıvı soğutucuyu SilverStone PF240 ile değiştir, daha iyi çünkü.
PSU'yu ve kasayı çıkart, MasterBox MB511 ARGB 650 Watt koy. Hem kasa daha iyi olsun, hem de PSU daha iyi olsun diyorsan MasterCase H500 ARGB 750 Watt koy.
Ekran kartının modelini değiştirebilirsin istersen.
İkinci sistemdeki ekran kartını ışıklı bir model ile değiştir. Gaming OC modelini koysan bile olur.
Kasa ile PSU'yu çıkart, MasterCase H500 ARGB 750 Watt koy.
Sıvı soğutucuyu da aynı şekil SilverStone PF240 ile değiştir.
Ayrıca windforce modeli de alınmaz.Hızlıca topladım isterse RGB olabilir tabii.
Fiyatının ne kadar olacağı belli değil. Sürekli zam geliyor. Bu ülkede bir şey almak için beklenmez.3000 serisini bekleyebilirsiniz isterseniz.
15000 bütçeyle herhangi bir kartı alabilir merak etmeyin ve abartmayın lütfen.Ayrıca windforce modeli de alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatının ne kadar olacağı belli değil. Sürekli zam geliyor. Bu ülkede bir şey almak için beklenmez.
Neden alınmasın ? Isınma sorunu yok.Ayrıca windforce modeli de alınmaz.
Fiyatının ne kadar olacağı belli değil. Sürekli zam geliyor. Bu ülkede bir şey almak için beklenmez.
iChill varken alınmaz. Ve ısınma sorunu var.Neden alınmasın ? Isınma sorunu yok.
Evet genel olarak o öneriliyor hep. Fiyatları nasıl olur bilemiyorum, kurlar da yükseliyor ondan çok da gecikmesek mi diye düşünüyoruz.3000 serisini bekleyebilirsiniz isterseniz.
3060'ın 4500'den fazla olacağını okumuştum bir yerde. Kimse bilmiyor zaten herkes varsayımlar üzerinden konuşuyor. Beklemek saçma. Fiyatlar sürekli artıyor.15000 bütçeyle herhangi bir kartı alabilir merak etmeyin ve abartmayın lütfen.
Ben de onu anlatıyorum. 2 hafta önce aldığım sisteme neredeyse 1500 TL zam gelmiş.Evet genel olarak o öneriliyor hep. Fiyatları nasıl olur bilemiyorum, kurlar da yükseliyor ondan çok da gecikmesek mi diye düşünüyoruz.
Size kalmış hocam şimdi ben ne desem boş açıkcası ama benim böyle bir bütçem olsa beklerdim.Evet genel olarak o öneriliyor hep. Fiyatları nasıl olur bilemiyorum, kurlar da yükseliyor ondan çok da gecikmesek mi diye düşünüyoruz.
12000 TL bütçem var benimde yaklaşık 2 aydır bekliyorum en azından yeni çıkan kartları değerlendireyim diye çok pahalı olurlarsa 2070 Super alıp geçerim.Size kalmış hocam şimdi ben ne desem boş açıkcası ama benim böyle bir bütçem olsa beklerdim.
Yeni kartlarla birlikte ryzen 4. nesilin de beklenmesi öneriliyor tabi. Bunların çıkması halinde acaba 2070s lerin ve r7 3700x lerin fiyatı düşer mi?Size kalmış hocam şimdi ben ne desem boş açıkcası ama benim böyle bir bütçem olsa beklerdim.
12000 TL bütçem var benimde yaklaşık 2 aydır bekliyorum en azından yeni çıkan kartları değerlendireyim diye çok pahalı olurlarsa 2070 Super alıp geçerim.