netgalaksi en ucuzu ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı pubg de 40ms ping valorant da 16 20 arası gayet iyi değerler oluyor yani
kotasında duran paket kullanıyorum 35mb 200gb kota daha aşamadım 5 aydır :) 50 tl veriyorum tavsiye ederim. müşteri hizmetleri de gayet iyi arayınca...
James Donkey yerine Onikuma almayı düşünürsen tavsiye ederim bir arkadaşım onikuma k20 gaming modelini aldı mic kalitesi gayet iyi malzeme kalitesi olarak James Donkey den bence daha iyi teknosa da ciddi indirim var ordan alabilirsin...
bak bu arkadaşın önerdiği psu ile 1 ay önce sistem kurdum bayıldım psu ya bide modüler olsaymış efso bir psu
+ larını sayayım
+bütün kabloları siyah sanki modüler diğer psulardaki gibi sarı siyah kırmızı değil her kablosu siyah
+gold sertifikası tier listede b+ poan almış diğer arkadaşların...
birgün ben laptopu işyerine götürdüm adamlara sunum yapıcam iş alacaz o kadar hazırlık yaptım powerpointler resimler editler videolar 72 saat pc basında geçen bir zaman düşünün öyle bir hazırlık yani , efendime söyleyim normalde ben laptop u kullanırken pilini çıkartıp direk adaptörü ile...
5600 XT ryzen 5 3600 var değil mi? bence power yetersiz kalıyor olabilir. tek ram ile deneyin her ram leri tek tek deneyin ekran kartını denemeniz lazım başka bir pc de belki ekran kartında bir sıkıntı vardır. overclock yaptınız mı sisteme? biosunuz güncel mi
Ahh Ahh bağıra bağıra anlattık almayın bu modelleri diye dinleyen olmadı üstüne postlarımla dalga bile geçildi şimdi bu pulse al diyen arkadaşı bul ona gönder kullansın.
Bende 500w lık cooler master g500 isimli power supply var. Verimliliği 12v üzerinden 487 w olarak görünüyor. Sistemin de İ7 7700k 16gb 3200 ram rtx 2060 aorus xtreme 960 evo m2 ssd 120mm sıvı soğutma akasa venom a10 marka 5 rainbow fan bütün bu parçaları bu psu ile çalıştırıyorum. Overclock da...
Öyle bir söylenti vardı Laptop yada pilli bir cihaz alırsanız çalıştırmadan önce takıp fulleyin diye fakat günümüz şartlarında teknoloji o kadar ilerledi ki böyle birşeyden söz etmek doğru olmaz siz dilediğiniz gibi takın kullanın...
Farklı programlar kullanmak şart değil hocam elinde hangi program varsa onu kullanır Msı afterburner için yada core temp için yada farklı bir program için aida64 kurulu olması şart değil tek bir program ile verileri işleyip ekrana verebilirsin.
Gelmemesi normal o monitor de hoparlör yok :)
Ses girişi var diye hoparlör var diye mi düşündünüz bilmiyorum ama o ses girişi çıkışı kulaklık falan takın diye var.
örnek ile anlatıyım şimdi ben bir ürün talep ettim ve havale ile ödeme yapacağım dedim bana ödeme ekranı yerine böyle bir ekran geldi işlemin sonunda
sonra internet bankacılığı kullanarak lütfen tıklayınız yerine gelip gerekli bilgileri aldım hatta orda şunu şunu yapmanız gerekir diye geniş bir...