Benim sorunum üretici olup olmamak değil, benim sorunum kod yazamıyorum kütüphane öğrenemiyorum, ben bunu yapayzekayla da yapmak sitmeiyorum kendi başıma araştırarak öğrenerek yapmak sitiyorum.
mesela proje olursa benim bir çok projem var fikirlerimi tuttuğum defterim var, fakat program...
Merhaba dostlar, kendi başıma kod yazamıyorum. yıllardır programlama ile ugraşırım özellikle Web tasarım ve C# fakat iş programlama kısmına geldiği zaman ben yağamıyorum yazamıyorum. ne yazıcağımı ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum. (c# veya javascript kısmında).
Hobi olarak ihtiyaç...
4:3 ü nereden ayarladın ? oyun setting kısmından mı yada monitör ayarlarındamı nereden ?
1772646473
monitörlerini bağla pc aç. (pc de şifre olmasın) windows tuşu + p yap ve enter yap bakalım, iki monitörde bağlı iken tekine geçi yapacakmı çünkü belli ki ikisine algıladığı için böyle yapıyor...
Merhaba dostlarım karar veremiyorum kronik sorunlar felan bilgim yok araştırıyorum ama unutuyorum. rica etsem piyasadaki en avantajlı fiyatla en yüksek kapasiteyi sunan ssd bulur musunuz bana sata3 2,5inç.
480 - 512 altı düşünmüyorum.
pc donanımlarım eski w10 ram miktarını çok kullanıyor bu...
Sapphire markaya güvenemiyorum Sapphire ekran akrtım vardı arıza verdi siyah ekran, internette de çok dolaşıyor bu arıza sapphire de, aksi halde sapphire çok havalı görünüyor gözüme 0:)
başka kart önerisi yapabilicek var mı acaba ? nvdia olarka mesela
1762785013
2.ELDEN TOPLU SİSTEM ALSAM...
Herkese selam, Eşimle co-op oyun oynamak için bilgisayar toplayacağım inşallah. 1080p full hd de (belki 2k çıkarımda çokda önemli değil benim için) high ve ultra ayarlarda hemen hemen bütün oyunları 60FPS altı düşmeden (KASMADAN DONMADAN) oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum.
örnek olarak...