Spantana isimli üyenin son içerikleri

1. S

The Room serisi tarzı oyun önerisi

Teşekkürler hemen yüklüyorum
  2. S

The Room serisi tarzı oyun önerisi

The Room tarzı oyun önerisi arıyorum,artık seriyi o kadar çok bitirdim ki zihnime kazındı farklı bir alternatif arıyorum
  3. S

Kasa psu su için led ışığı

şu tarz şeyler çok hoşuma gidiyor fakat böyle değil de hepsi tek renk şeklinde olanları. Var mı böyle bildiğiniz ...
  4. S

intel Pentium G870 darboğaz yapmayacak kart

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-550-Ti-vs-Nvidia-GT-1030/3161vsm283726 Alacağımı sanmıyorum ama teşekkürler
  5. S

intel Pentium G870 darboğaz yapmayacak kart

intel Pentium G870 6 gb (1x4,1x2) DDR 3 RAM 400W PSU Bu sisteme darboğaz yapmayacak ekran kartı arıyorum kendim biraz baktım ve gtx 1030 a kafam yattı fakat daha iyisi var mı diye merak ediyorum. Ürün 2. el veya 0 olabilir
  6. S

Çözüldü✓ 1 Gbps Hız Alamıyorum

önceki sistemimde bir sıkıntı yaşamıyordum. link için teşekkürler 1649803072 BIOS güncelledikten sonra driverları kendisi otomatik yükledi, şu anlık bir problem gözükmüyor.
  7. S

şu an normal durumda bir sıkıntısı yok fakat sistem res atıyorum veya başka bir şey oluyor tekrar 100/100 e düşüyor 1649801476 Çok özür dilerim şimdi yaptım, 1649801661 sisteme res attım şu anlık bir problem gözükmüyor ve artı olarak BİOS güncelleştirme nasıl yapılıyor sistemi daha yeni aldım da
  8. S

orda 1 gps yok
  9. S

anakart lan driver kurdum,fakat en alttaki BİOS u nasıl kuracağıma dair bir fikrim yok 1649799498 CAT 6
  10. S

hayır Lan kablosunu sök tak yaptım tekrardan Gigabite çıktı.
  11. S

İyi günler 1 gigabit internet kullanıyorum,anakart modelim Gigabyte b560M H bazen 1000/1000 bazen 100/100 alıyorum ne yaptıysam 100/100 den kurtulamadım.Genellikle pc res atınca oluyor ne oluyorsa.Sonra speedtest de 100/100 gözüküyor.
  12. S

İşlemci Soğutucu Önerisi

400 TL yazmış arkadaş, benim de ihtiyacım var göz gezdirreyim hemen
  13. S

gigabyte b560m h ethernet driver

Onu hallettim fakat BİOS rar şeklinde yüklendi onu nasıl yapcağım ?
  14. S

Burdan teker teker mi yükleyeceğim ? ve ram mhz değerlerini nasıl öğreneblirim ?
  15. S

İyi günler,aktif olarak kullandığım ve yeni aldığım Gigabyte B560m h model anakartımda evimde gigabit internet olmasına rağmen bazen 1000 Mbps bazen de 100 mbps standart alıyorum aynı zamanda anakartın driverını bulamadım ve nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri