İyi günler 1 gigabit internet kullanıyorum,anakart modelim Gigabyte b560M H bazen 1000/1000 bazen 100/100 alıyorum ne yaptıysam 100/100 den kurtulamadım.Genellikle pc res atınca oluyor ne oluyorsa.Sonra speedtest de 100/100 gözüküyor.
Bilgisayarın kendisimi reset atıyor?İyi günler 1 gigabit internet kullanıyorum,anakart modelim Gigabyte b560M H bazen 1000/1000 bazen 100/100 alıyorum ne yaptıysam 100/100 den kurtulamadım.Genellikle pc res atınca oluyor ne oluyorsa.Sonra speedtest de 100/100 gözüküyor.
hayırBilgisayarın kendisimi reset atıyor?
Anakart LAN sürücünüzü kurmuşsunuzdur diye düşüyorum. Modemde de kabloyu LAN 1'e takın hocam. Onun dışında bir fikrim yok.hayır
Lan kablosunu sök tak yaptım tekrardan Gigabite çıktı.
anakart lan driver kurdum,fakat en alttaki BİOS u nasıl kuracağıma dair bir fikrim yokAnakart LAN sürücünüzü kurmuşsunuzdur diye düşüyorum. Modemde de kabloyu LAN 1'e takın hocam. Onun dışında bir fikrim yok.
![]()
B560M H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
window.isNuxtPage = true;B560M H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start'...www.gigabyte.com
CAT 6Kablo cat 5 mi 6 mı
orda 1 gps yokBuradan 1gps seçerek deneyebilirsin. muhtemelen düzelir
Alıntıyı görüntüle
Orada en başta 1 gbps yazıyor amaorda 1 gps yok