At bakayım zoom'u kocaman Epomaker x Aula göreceksin. Bomboş cahilliğin lüzumu yok, bak dalgana. 2gr aklı var Epomaker ile alakası yok diyor kafaya bak :)
Bilgin yok, boş boş konuşuyorsun. Klavye Epomaker ve Aula tarafından üretiliyor diyorum. Epomaker zaten custom klavye üreticilerde başı çekiyor. 5 katmanlı...
Sıktınız artık iyice. Araştırmadan sağa sola yanlış bilgilendirme ıvır zıvır yazmayın. C750'in eski-yeni iki sürümü var bu eski olanı, model numarasından...
Rahatsız edecekse edilmeli. Bende de viewsonic vx2780j var maalesef kontrastı berbat. Parlaklığı açınca siyahlar griye dönüyor. Sırf bu yüzden VA 'ya...
Ee sonuç? iOS 60Hz ile Xiaomi Redmi abidikgubidikX5 model 90-120Hz ekrandan daha pürüzsüz bir deneyim sunuyor mu? Sunuyorsa refreshrate tek başına bir şey...
Okuma sıkıntınız var, S24 Ultra ile 13'ü karşılaştıran yok. Sırf 90-120Hz diye 10klık androidi, iPhone 13ler ile karşılaştıranlara sözüm. Refresh rate tek...
Attığım model NZXT'den daha kaliteli ama zero rpm özelliği yok, nzxt de var mı bilmiyorum. High Power 'ın fanı sürekli çalışıyor ufak bir fan sesi var haliyle.
C750 den bahsediyorsun degil mi? 2x8 degil, 1x8 to 2x8 vardir, sitesinde zaten 1x8 yaziyor :)
Ayni mantik, tek bir kablo uzerinden tam guc cekiyor. 250W 'i...
Sizin bu apple haterliginiz zeka kirintisi birakmiyor sizde. Ana telefonum S24 Ultra diyorum hala gelmis fanatik manatik zirvaliyorsunuz. :D
Para mi...
Bu PSU'da 1x8 pin pci-e var yalnizca, 7700XT ise 2x8 ile calisiyor. Tek bir kablo uzerinden 250W cekebilirsiniz fakat hic saglikli degil. 2x 8 pin pci-e...