Girisleri uydugu surece problem olmaz ki girisleri zaten standarttir NZXT bir dingillik yapmadiysa. Markalari ozellikle onerdim cunku piyasada cok fazla...
Undervolt yapin, youtube'dan izleyin. Power limiti kisin, memory 'i biraz yukseltirsiniz fazla performans kaybi olmamasi icin.
wushowhide.diagcab' i...
PCI-E moduler kablo satin alacaksin. Ikinci elde bak thermaltake, corsair vb. markalarin kablolarini satan illaki vardir onlardan al.
12vhpwr girisiyle...
XMP/EXPO kapatinca donmadiysa once BIOS guncelleyip tekrar XMP/EXPO aktiflestirin. Hala donmaya devam ediyorsa RAM'lerin gonderilmesi yeterlidir komple...
Iyi bir universite okumadan yurtdisina cikabilecegin tek meslek doktorluktur muhtemelen. Bilgisayar muhendisligi onerisini hangi arkadas yapti bilmiyorum da...
Hata aldigin oyunlarda ekrani Tam Ekran yerine "Tam Ekran Pencereli" olarak degistirip dene. Valorant, CS2 vs. tam ekranda sistemi kitleyebiliyor.
Bununla...
Para varsa fanteziye gerek yok. RX580 ile zamaninda AMD'de yasanabilecek her turlu sorunu yasadim, hepsini de cozdum wattman dahil.
Ben ugrasirim, yolumu...
Hocam sistemi yeni aldım fakat ram tarafında pek üstüne düşmemişim gördüğüm kadarıyla ve 2. el satabilir miyim bilmiyorum alırsam 1 2 ay sonra alıcağım eğer...
O halde zaten masraf yapacaksiniz, almisken 2x16 6000Mhz CL30 alin, elinizdekini satarsiniz.
Ikinci el olarak da alabilirsiniz. Cogu marka omur boyu...
Mhz'de dusukse performans kaybi evet. 6000Mhz CL30 ile 5200Mhz CL40 arasinda %10-15 fark oynar. Sisteminizde performans sorunu yoksa masrafa girmeye gerek...
Su siralar fiyati bedava oldugu icin: https://www.hepsiburada.com/high-power-700w-80-gold-12cm-fanli-guc-kaynagi-hp1-j700gd-f12s-pm-HBC000061PL5D
Sogutucu...
Savas baslasin. S24 Ultra kullanicisi olarak uzun vadede oyumu iPhone 'a veririm.
Arayuz, uygulama optimizasyonu daha iyi.
Android'de ise APK kurmak ve...