Kelle blok atılmamış hocam sıfır motor yapılmış honda bayisi konsuk kendini kanıtlamış bir bayi zaten sıfır motordan önce 40k kmymiş kayıtlardan bakılır kontrol edilir. ekspertize'de goturduk mu tamamdır ayrıyetten alt mesnet ust mesnet zincir debriyaj vites gidon sol levye vs. değişmiş...
güzel gozukuyor fakat sağ sol kucuk grenajlar yeni boyanmış yada değişen depo rengi ile uymuyor
1751758788
boya veya parçalarda değişen takıntın yoksa alınabilir pazarlıkta yapıyormus. ekspertize'de sokabilirsin.
eski ama parçası pazarda bile vardır parça sıkıntısı yaşamaz hocam bu modelde. he tabi orjinal parça istiyorsa o ayrı. her marka modelde parca sorunu mevcut bu donemler
Alacağın markaya motora binicisine satıcısına göre değişir. cbr125r için 50k yukarısında tercih etmemek lazım ama motor yapıldıysa o ayrı o zaman kmnin pek onemi kalmaz
dogru bunu göz önünde bulundurmak lazım düşüp kalkacaksın italyan yedek parcası fiyatı uzer
1751757532
hocam 0 sevdasından vazgecip cbr 125r alın 2.el uzulmezsiniz gercek anlamda soyluyorum. son kasa dusuk km alırsınız sıkıntı yaratmaz
0 almak ucuz ise her zaman mantıklı. ama ornek verelim 1600tl para var 0 psu mu 2.el psu + ram mi deseler 2.el psu +rami tercih ederim ben
1751756027
Yani parası az ise zaten 2.el almaya mecbur parası varsa bile bence 2.el tercih edilebilir alınacak üründe sorun yoksa
çan çin çon motorlara sıfır fiyatına cok iyi taksitli vade yapıyorlar sirf daha cok alsınlar diye alınacak motorlar değil. birde çinlilerin en berbat markalarına bakıyorsun falcon rks yuki cok kotu kalite standartları var.
değerler iyi gözüküyor. 2.el psu şans işi benim şuanki hali hazırda kullandığım psu 650wattlik rampagein psusu 2.el almıştım ilk sahibi 2 seneye yakın kullandığını söylüyordu 1.5 seneye yakindir da ben kullanıyorum problem cıkarmadı gts 1660 ryzen 5 3600 ile.