Ryzen 5 3600'ü anakartım destekliyor mu kesin olarak? Çünkü ona göre anakart siparişimi iptal edicem veya kalıcak.
1728593056
Aaaa doğru vallahi şimdi farkettim kardeşim sağolasın. Bu anakart destekler mi bütün AM4 işlemcileri peki?
Merhaba. AM4 sistem toplamak istiyorum. Ana kartımı sipariş verdim B450M. İşlemci olarak ortalama 1500TL'ye Ryzen işlemci alacaktım fakat bir arkadaş B450M bazı Ryzen'leri (1. ve 2. nesil) desteklemiyor olabilir dedi ve internetten baktım sanırım öyle.
Sizce ne yapmam gerek aklımdaki işlemci R5...
Peki hocam Ram değişimi oluyor değil mi? Eminsizin bu model için: https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-15ach6-amd-ryzen5-5600h-8gb-512gb-ssd-4gb-rtx-3050-15-6-fhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-82k200k6tx-p-HBCV00002LAT8Z
Acer mi Lenovadan önde. Yani böyle aceleci soruyorum ama emin olun laptopu şimdi alacağım. Sizi takip ediyorum. Dediğim gibi çok fazla oyun oynanmayacak. Autocad ve Solidworks kullanıcaz.
Ayrıca biz bu Laptopu'da beğendik...
Merhaba. Bu iki laptop arasında kaldık. Acer bütçemize daha uygun. Yani arada uçurum bir fark yoksa Acer laptopu almamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Veya bu bütçede başka laptop önerirseniz iyi olur.
Acer...
Merhaba. Bilgisayarımada harici ekran kartı var. Fakat VGA girişini doğru takmama rağmen ekrana görüntü gelmiyor. Ama VGA girişini anakarta takınca görüntü geliyor. Ayrıca ekran çözünürlüğü düşük. İşlemcim: E6500
Ekran kartım: 8500GT
Kullanabilirsin kardeşim ama çok efektif olmaz. Elinizdeki HDD fiyatına 1TB normal HDD ler zaten var. Hiç olmadı kuzeninde 1TB 7200 rpm HDD var PC alırsan sana hediye eder.