Yurtdışı telefon almayı planlıyorum. Aklımda Oneplus 13, S24 Ultra, Vivo x200 pro, Honor Magic 7 pro modelleri var. OP13'te 3 adet IMEI olduğunu duydum. (2...
Samsung cihazlarda yaşanan bir sorun bu herhalde çok sıkıntı yaşayan var .Bu yöntem ile 4 telefon şebeke sorunu çözüldü .sorun yaşayanlar deneyin yardımcı...
Sorun Kendiliğinden çözüldü. Bene baya bir çaba sarf ettiğim ve tecrübe ettiğim bazı olaylar yaşadım. Bunlardan biri E-sim IMEI 1 den alıyor. Birçok yerde...
Açıldı hocam ne olduğunu anlamadım bile. Her elektrik gittiğinde aynı şeyi yaşıyorum. Her şeyi deniyorum açılmıyor hiç olmadık bir anda açınca açılıyor 2...
Bizim şehirde sadece vatan bilgisayar oldugu için mecbur o mağazadan aldım hazır sistemi. Fiyat olarak da bu kasa uygundu kasada hazır psu vardı zaten...
Bir kere daha aynı olay yaşanmıştı. Birşeyler yaptım statik elektriği almıştım aç kapa yapmıştım psu kablosunu tak çıkar falan yapmıştım olmamıştı, 5 dakika...
Şalterler atmış sabah 12 de elektrik yoktu. şu an farkedip düzelttim durumu. Ancak bilgisayarı açmaya çalıştığımda açamıyorum. Psu kablosunu psuya takınca...