Temiz sorun cıkarmıcak kart bularsan geçilir bende 6700 var xt siz bende 3080 veya ti modeline geçicem yeni modellere sırf yeni oldugundan sebep okadar para vermek gereksiz saf gucte 3080 ti 5060 ti dan guclu vram filana takılmayın yapanfabrika ne kadar vram koyulcagını bilmiyorda vram v sini...
yd iphone 16(sıfır kapalı kutu) yı 35k ya alma imkanım var alırsam cift tele kullanıcam(benim için sorun degil) yoksa 25-40 k ya andiorid mi aliyim sormamınn sebebi iphone 16 bana fazla kaçar ozelik açısından oyuzden kararsız kaldım biraz
kullanım amacım: rekabetci oyun oynamak genellikle ara sıra film muzik vs
aradıklarım: konfor(pc basına geçtim mi en az 4 saat duruyorum ekstra konor derken kablolu vs onemli degil)kalite f\p
not:fp onerileriniz var ise maddeler cercevesinde butce artabilir ama oyle cok profosyonelde lazım degil...
Baska bi işlemciyle deneyin yada kullandıgınız işlemciyi baska anakartta imkanınız varsa kullanın en azından arızanın nerde oldugunu buyuk bi ihtimalle anlarsınız psu nedir bu arada belkim cpu kanalından yeterince besleyemiyor olabilir yada temazsızlık belkimde cunku ara sıra oluyor diyorsunuz
ugrasmak isitiyorum da nasıl yapacagı mı bilmiyorum
arastırdım birazda yabancı kaynak var anlamadım cok bişe
1746636202
işte oyuzden soruyom anakart dayanır mı
anakarttım gigbyte b650 sh2 sogutucumda
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 iyi bi oc kaldıracagını dusunuyorum sogutucunun anarkart dayanır mı bilmemde sogutucudan cok memnunum r23 testinde 60 derecelerdeydi yani asıl soru anakartımın kaldırabilcegim kadar oc ne ve nasıl yaparım