(steel)kerim53 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Gaming Kulaklık onerisi

Butce 3-5k Csgo oynuyorum kablosuz kulaklık onerileriniz nelerdir
  2. S

PC Upgrade Mi PS 5 Almak Mı

upgrade etmenizi oneririm
  3. S

6700xt den 3080e gecılır mı??

Temiz sorun cıkarmıcak kart bularsan geçilir bende 6700 var xt siz bende 3080 veya ti modeline geçicem yeni modellere sırf yeni oldugundan sebep okadar para vermek gereksiz saf gucte 3080 ti 5060 ti dan guclu vram filana takılmayın yapanfabrika ne kadar vram koyulcagını bilmiyorda vram v sini...
  4. S

Cs 60 fps'de sabit kaldı

Vsync acık galiba oyun ayarlarında sabit 60 aldıgana bakarsak
  5. S

Arac kiralama hakkında bilgi

Arac kiralamak istiyorumda nerden kiralıcam bi yas sınırı vs felan var mı arac teslim vs bu surecler nasıl işliyor bilenler yardımcı olursa sevinirim
  6. S

4k Oyun , Parca yorumlama Onerisi

Hocam butceniz nedir ne için kullanacaksınız sistemde su su isteginiz var mı mesela render alıyom 64gb ram gibi
  7. S

Bekar evinde 3 erkek ne oynar?

dylight serisi
  8. S

AMD RYZEN 7600 SICAKLIK SORUNU ACİL

Montajda veya baska bişeyde problem var bendede aynı işlemci benzer model sogutucum var occt de 68 derece
  9. S

Ekran kartı kasaya sığmıyor

Kasa ve power degişmenizi oneririm
  10. S

Yd iphone mu yurtiçi andiorid mi

2. el sıcak bakmıyorum ve ben buyuk telefon sevmiyorum hatta iphone 16 daha kucuk olsa keske bile diyorum
  11. S

Yd iphone mu yurtiçi andiorid mi

yd iphone 16(sıfır kapalı kutu) yı 35k ya alma imkanım var alırsam cift tele kullanıcam(benim için sorun degil) yoksa 25-40 k ya andiorid mi aliyim sormamınn sebebi iphone 16 bana fazla kaçar ozelik açısından oyuzden kararsız kaldım biraz
  12. S

Yardım 3k civarı oyuncu kulaklıgı

kullanım amacım: rekabetci oyun oynamak genellikle ara sıra film muzik vs aradıklarım: konfor(pc basına geçtim mi en az 4 saat duruyorum ekstra konor derken kablolu vs onemli degil)kalite f\p not:fp onerileriniz var ise maddeler cercevesinde butce artabilir ama oyle cok profosyonelde lazım degil...
  13. S

Yardım İşlemcim Bazen Ghz de virgül kaydırıyor. Şaka gibi ama gerçek

Baska bi işlemciyle deneyin yada kullandıgınız işlemciyi baska anakartta imkanınız varsa kullanın en azından arızanın nerde oldugunu buyuk bi ihtimalle anlarsınız psu nedir bu arada belkim cpu kanalından yeterince besleyemiyor olabilir yada temazsızlık belkimde cunku ara sıra oluyor diyorsunuz
  14. S

Ryzen 5 7600 overclock nasıl yaparım

ugrasmak isitiyorum da nasıl yapacagı mı bilmiyorum arastırdım birazda yabancı kaynak var anlamadım cok bişe 1746636202 işte oyuzden soruyom anakart dayanır mı
  15. S

Ryzen 5 7600 overclock nasıl yaparım

anakarttım gigbyte b650 sh2 sogutucumda Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 iyi bi oc kaldıracagını dusunuyorum sogutucunun anarkart dayanır mı bilmemde sogutucudan cok memnunum r23 testinde 60 derecelerdeydi yani asıl soru anakartımın kaldırabilcegim kadar oc ne ve nasıl yaparım
Geri