'SteeL isimli üyenin son içerikleri

1. 'SteeL

Xiaomi 17 pro vs iphone 15 pro yd

16 pro 2. elde dediginiz paralara bulunuyor fakat 15 pro ile arasında nerdeyse 10k fark var bence degmez 15 pro 2. el alıp geçebilirsiniz
  2. 'SteeL

🔥İndirim Belkin BoostCharge Kablosuz Şarj Standı 664 TL AMAZON DEPO

apple onaylı marka fakat stok kalmamış aynı zamanda 10w oldugu için alınmazdı bence
  3. 'SteeL

Xiaomi 17 pro vs iphone 15 pro yd

Yd 17 serisinden başka almayın keza şuan piyasadaki 15serisinşn hepsi toplama 1769363448 2. el pil 85-90 arası degişensiz kozmetik olarak temiz olan cihazlara bakabilirsin 15 pro 22k-23k , 15 pro max 25-27 k arası bulunabiliyor
  4. 'SteeL

Çok büyük olmayan köpek önerisi

3 yıl önce 4-5 ay kadar baktım, aile evinden dolayı sorunlar yaşadım ondan dolayı sahiplendirdim, çok uysal arkadaş canlısı hayvanlar ben kesinlikle öneririm
  5. 'SteeL

Çok büyük olmayan köpek önerisi

Büyük düşünürsen, Golden Retriever öneririm
  6. 'SteeL

Hangi tableti almalıyım

hayır pencil pro aslında çok kayda deger bir şey degil, asıl fark m2 işlemci, tam lamine cam, ram farkı vb gibi özellikler a16 ve m2 arasında çok fark var en önemliside bu bence ve alacak kişi kalem kullanacagı için lamine camda çok önemli
  7. 'SteeL

Hangi tableti almalıyım

-kalem konusunda egerki profesyonel işlemler yapmıyorsanız stylus kalemler fazlasıyla işiniz görecektir çevremde kullananlar var gayet güzel -evet ipadla ders anlatımı yapıp kayıt alabilirsiniz zaten neredeyse ders videosu çekenlerin büyük kısmı ipad kullanıyor, video düzenleme kısmıda ise...
  8. 'SteeL

Hangi tableti almalıyım

hayır ipad kadar stabil ve uzun ömürlü olmuyorlar, eger bütçeniz 25k olursa kesinlikle ipad air 11 öneririm çok uzun yıllar götürür sizi eger o kadar veremem derseniz ipad 11 alabilirsiniz o da üzmez sizi 1768638634 hayır çerçevelerde biraz incelme var teknik verilere bakabilirsiniz
  9. 'SteeL

Hangi tableti almalıyım

Ögrenci indirimi ile bunu alın geçin bu paraya kağıt üstünde daha güçlü tabeltler var fakat ipad kadar stabil olmayacaktır bu nedenle bu bütcede ben olsam kesinlikle ipad alırdım https://www.pt.com.tr/ipad-11-inc-wi-fi-128gb-gumus-md3y4tu-a eger bütçeyi arttırırsanız kesinlikle m2 ipad almanızı...
  10. 'SteeL

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

15 hepsipara :D
  11. 'SteeL

Yurtdisi 14 pro alinir mi ?

bu videoya bakarak halledebilirisniz benim 2 dk mı aldı
  12. 'SteeL

Yurtdisi 14 pro alinir mi ?

Toplama olmamasına dikkat et bu arada fiyat yüksek 1 ay önce pil 87 ABD cihazı çift esimli 18.000TL ye aldım
  13. 'SteeL

🔥İndirim Mobil’den Garantili olanlara özel 1250₺ harcamaya 1250₺ bonus ve 750 TL HB kupon

hayır yani ne kadar yeni üye olmamız lazım 1hafta önce mi 6 ay önce mi hepsinde geçerli olur mu ben 2 ay önce garanti hesabı açtım
  14. 'SteeL

10k laptop önerir misiniz

bütçe 14k olursa bu laptoptan daha iyisi 5-6 yıl kasmadan götürür https://www.amazon.com.tr/dp/B0FT8HS6MN?tag=cihaztv-35959-21
Geri