StinkS isimli üyenin son içerikleri

1. S

Endüstri mühendisliğinde laptop şart mı?

Ben endüstri müh. 1.sınıf öğrencisiyim ve hazırlığın başında bi 3070ti ekran kartlı bir laptop aldım ama fps olarak çoğu oyunda istediğimi vermemekle beraber daha evden çıkardığım gün sayısı 2 filandır ve 1.dönem bitmek üzere sizce satıp kasa almalı mıyım yoksa ihtiyacım olur mu ilerde?
  2. S

Laptop oyun açınca bip sesi veriyor ve drop yiyor

Arkadaşlar laptopta bir oyun açtığım zaman hem bip sesi geliyor hem PC drop yemeye başlıyor hem de yan ekran kararıp aydınlanıyor videoya koydum yardımcı olabilecek anlayan var mı?
  3. S

2 bin TL PC'de kullanmak için kulaklık önerisi

İkinci el düşünmüyorum yinede teşekkürler.
  4. S

no nova 1 vardı ama saçma sapan sorunlar çıktı çok uğraştırdı en son kendi kendine kırıldı o yüzden çok onu düşünmüyorum.
  5. S

PC'de kullanacağım. Oyun oynuyorum, film izliyorum, sesli sohbete giriyorum filan. Maksimum 2 bin TL bütçe. Hangisi sizce en iyisi...
  6. S

laptopda kulaklığın mikrofonu gözükmüyor.

Arkadaşlar pc ye mikrofonlu kulaklık taktığımda ses denetim masasında mikrofon gözükmüyor (devre dışı ve çıkarılmış aygıtlar açık ) laktopda tek jak girişli, kulaklıkda ama gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı?
  7. S

Bu fiyat bu laptop alınır mı?

Mühendislik programları ve oyun için alacağım. Sizce hangisi daha uygundur hocam? 1724072953 darboğaz yapar mı peki bi fikrniz var mı?
  8. S

Bu fiyat bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-46-amd-ryzen-7-6800h-16-gb-1-tb-ssd-rtx-3070ti-8-gb-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qh1ey-006-p-HBCV000054HHU4?magaza=PEG%20HOME&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.64.8...
  9. S

pc gamepadi şarj ediyor ama hiçbiyerde görmüyor

replika bir ds4 kolum var bilgisayara bağladığım zaman sarı ışık yanıyor ama ne aygıtlarda ne ds4 uygulamasında nede steamde görüyor nasıl düzelteceğim?
Geri