- Bütçe
- 40000
Bu laptop alınır mı ?
Darboğaz yaşatır mı ? veya bu fiyatlarda başka laptop önerisi olan var mı ?
alınırBu laptop alınır mı ?
6 daha koyabilirsen 4070li alınıyor, iş için veya saf güç lazımsa 4060 yerine 3070ti tercih ediliyor he yok oyun içinse FG farkı için 4060 bakılır
darboğaz yapar mı peki bi fikrniz var mı?alınır
40 bin o cihaza çok fazla 2 .el alman en mantıklsıMühendislik programları ve oyun için alacağım. Sizce hangisi daha uygundur hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
darboğaz yapar mı peki bi fikrniz var mı?
Hocam bende dell e yükselmiştim ancak g16 ve 15 modellerinde çok fazla sorun olduğu belirtiliyor. CihazTv nin bu konuda dell g16 g15 almayın aldırmayın adlı videosunu izleyebilirsiniz. Bende hayal kırıklığına uğradım6 daha koyabilirsen 4070li alınıyor, iş için veya saf güç lazımsa 4060 yerine 3070ti tercih ediliyor he yok oyun içinse FG farkı için 4060 bakılır
Bu fiyata baya baya iyi.Bu laptop alınır mı ?
biliyorum g serisi sıkıntılı, sorunsuz cihaz yok gibi birinin limiti var birinin kasası kötü biri çok ısınıyor birinin ekranı%45 falanHocam bende dell e yükselmiştim ancak g16 ve 15 modellerinde çok fazla sorun olduğu belirtiliyor. CihazTv nin bu konuda dell g16 g15 almayın aldırmayın adlı videosunu izleyebilirsiniz. Bende hayal kırıklığına uğradım
Yapmaz hocam darboğaz ben kullanıyorumMühendislik programları ve oyun için alacağım. Sizce hangisi daha uygundur hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
darboğaz yapar mı peki bi fikrniz var mı?