herkese iyi forumlar palit 3090 24 gb sahibiyim en yüksek ayarlarda 2k çözünürlükte kartımın derecesi 80-81 arası gidip geliyor sıcaklık değeri normalmidir...
hocam saygılar ilçe emniyete gittim motorun 30 gün men olduğunu söyledi 30 gün otoparkta yatmakla yükümlü izin belgesi veremiyoruz eskide kaldı artık o dedi...
Seyir halinde şahinler tarafından ceza yedim egzozdan motorun men edilecek dedi ama cezayı ekip otosu gelip kesti makbuzda mene dair herhangi bir ibare yok...
arkadaşlar herkese iyi akşamlar son taksidi 90 gün geciken kredi için icra takibi başlatılmadan önce ek süre tanınıyormu süreç nasıl işiyor bilen varsa...
Şimdi bir ustayla görüştüm ustanın geri dönüşleri olumlu google göre kendisi 10k fiyat çekti o da blok inerse dedi 10k inmeden de yapma ihtimalimiz var dedi...
O hortumun bağlandığı yerde siyah conta var dikkatli bakarsan. O contayla beraber hortumu biraz ittirmeyi deneyebilir misin ? Muhtemelen o ufacık açıklık...
Biz çatlak diye gördük elimizle almaya çalıştık parça ele gelmiyor ama kırıkta olabilir dışarıdan kime güvenebileceğimi bilmiyorum açıkçası çok söyleyen var...