Hayır metrik sistemden bahsetmiyorsun. Işık yılı bipm'e dahil. Centi-ışık yılı 0,01 ışık yılı değil. Artık bipm birim sistemini mi tartışacağız? Yani...
Allah'ını kitabını seviyorsan bana centi ışık yılı nedir söyler misin? Bakalım kim kuduruyor. Yine safsata hariç tek bir cevap yok. Tartışma zemini bile...
İşte biz de onu soruyoruz ne değişir ? Konunun yarısı neden ebced tablosu yarısından sonra apayrı bir ebced yorumuna geçiyor. Adı ebced diye ikisini benzer...
Yahu hangi taraf anlatamıyor çözemedim. Ebcet diye bir şey var mı tarihsel mi bunu konuşmuyoruz. O da emeviler öncesi zaten. Ben birinci harfin değerini...
Hocam sen beynindeki hiçbir düşüncenin ikinci adımını düşünmedin mi gerçekten? Yemin ediyorum senin gibi üç beş kişi daha olsa çevremde dinimden soğuyacağım.
E bütün konu bomboş oldu şimdi :( 19/7'i hem kuranla alakalı kabul edecektik hem de bölünce euler çıktığını. Şimdi diyorsun ki euler çıkmıyor ama zaten her...
Hocam çok zor değil ya. Amacın insanları aydınlatmaksa neden sıkıştığında arapça konuşup duruyorsun. Yani içindeki amaç birini ikna etmekse kaçıp durduğun...