Tamam işte sen "konuşmadım" aşamasındasın sanıyorsun ama sinyal yakıp duruyorsun "konuşamayan çocuk" konumundasın şu an. Arkadaşlarının böyle olması daha...
Detayını bilmiyorum ama sosyal hayatına zorla dahil oluyorsa, evine gelip ben babanım aç kapıyı vb diyorsa bunun hukuki olarak baban olması veya olmaması...
E hani demin konuşmak zorunda olduğunu söylemiştim şimdi tam tersini söylemişim bir karar ver.
Özgüvensizsin diye bir şeyin geçtiği de yok cümle içinde...
Seninle muhatap olamaz ki. 18'i doldurduğun gün vekalet vermedikçe hiçbir yasal işlemde senin adına bulunamaz. Senin adına imza atamaz. Senin üstüne bir şey...
Zaten artık hiçbir şansın kalmamış. Gözünde kendini bitirmişsin bu saatten sonra sana saygı duyarak bir ilişkiye başlamaz. En fazla boş gününü eğleyen çocuk...
Anlama sıkıntın var mı? Kadınlara verdiğim değer diyerek ayrıştırıyorsun senin birine değer vermen için illa kız olarak doğması gerek miyor. Yemin ederimki...
Evet dağıtmayalım konuyu ayrıca konuşabiliriz. Ama hayır bu evrensel bir cinsiyetçi dil. Başka erkekler bile yapmaz sadece erkek gibi erkekler gidip...
İlginç olan nedir ki adamla dini konuşma yapıyoruz sen seks de yapıyorsundur diyor aşağılayıcı bir tabirle. Sen de durup dururken insanları öldürmemeleyiz...
Aynen kanka zorla inandıramayıp nelerin altına yatmışsındır ahahaha ile süper bir kapanış oldu. O kadar düzgün bir dil ki haklısın ben abes kaçtım. Bir de...
Yok genel görüş bence. Haklı bir argüman hiçbir şey diyemedim. Gerçekten de sirius için ölçü birimi uydurmanla "ahahah senin vajinan var ve bu çok aşağılık...