SultanQQ isimli üyenin son etkinliği

• SultanQQ
    SultanQQ, Kuranda hırsızlık yapmanın cezası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ay kıyamam bir de ciddi mi sanmıştın piyon miyon diyorsun :(
  • SultanQQ
    dur ağlıyorum
  • SultanQQ
    şah mat oldum sanırım
  • SultanQQ
    Sen tek bir cümle kurmamaya yeminli misin? Yazdığım herhangi bir konudaki herhangi bir mesajı atamazsın ya şu anda. Örneğin bir din tartışması var senin...
  • SultanQQ
    Yine sadece safsata ve hakaret. Sadece bir tane mesaj atacaksın zor değil. Kaç dakikadır profilde geziyorsun bak zaten hepsiymiş sadece alıntılaya...
  • SultanQQ
    Evet sanırım bazı şeylerden rahatsız oluyorlar. Yolun sonu ya eşarilik tarzı bir şey ya da tünelin ucu bambaşka yere çıkıyor.
  • SultanQQ
    Şimdiki mesajın işte. Arkadaş bir şey anlatıyor biz de bir cevap veriyoruz gelip geri zekalısınız yazıyorsun. Sessiz kalmıyorsun, yok o öyle değil...
  • SultanQQ
    Senden rica ediyorum inanan kardeşim. Bir tane örnek verebilir misin? Delüzyon mu yaşıyorsun bir bakalım. Gelip de senin gibi geri zekalı mısınız buna mı...
  • SultanQQ
    alla alla bak şu işe. türkçe sesteşi ile arapça sesteşi aynı anlama geliyormuş. qta'a bir şeyi fiziksel kesmektir. hadi arapçayı araplardan iyi bildiğinizi...
  • SultanQQ
    SultanQQ, --------- başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Numarasını sormayı anlamlandıramadın o çocuk seni sordu desin diye arkadaşına kızı sormayı mı anlamlandırdın :) Diyorum ki bunu hangi amaçla yapıyorsun? Kız...
  • SultanQQ
    Bir şeye mi tartışıyorduk
  • SultanQQ
    SultanQQ, Okuması en zor mühendislikler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ceng kolay ya. Ama kalburüstü olmayan orta-yüksek, orta okullarda zor olabiliyor.
  • SultanQQ
    Kasiyere sorayım mı diye mi bakıyoruz? Arkadaşına numarası ne diye soracaksın, o da gidip laf taşıyacak senin numaranı sordu diye, kız da aa yazacak...
  • SultanQQ
    SultanQQ, Mini oyun yapmak için bilgi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kendi kişisel cihazını yapabilirsin de mantıklı bir şey değil. Çok küçük çaplı bir şey için ücretsiz host kullanabilirsin. Tam ne yapacaksın anlamadım...
  • SultanQQ
    SultanQQ, Mini oyun yapmak için bilgi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır sunucu alacaksın. Doğal olarak internet gerekmeyecek. 2d çizimi 3d yapmak diye bir şey yok.
Geri