İlmi bir konuyu açıklayamayıp youtubede var zaten deyip savunmak çok garip. Sizin düşüncenizde olupta youtubede içerik üreten şahısların sapkınlığı namaz...
Yok asıl makineler önemli.
Evet öğütürsen kahve tadını alırsın ama bu her zaman güzel bir şey olmuyor. İnsanlar alışmış yoğun bir kahve verince ağır...
Göğüs bölgesi yağlı. İlginç şekilde sırtından çok daha yüksek duruyor yağ oranı. Görüntüden anlaması zor olabilir ondan sormuştum ama bir hoca vb. elle...
Evet evet de işte bu sistem hiçbir zaman kazanç vaadiyle kurulmamıştı zaten. Katılım bankalarının faiz projesiydi. Kendi paranın bileşik faiz getirisini bu...
Yok baksana adama imza attırmışlar parayı hiçbir türlü vermeyecekler buna. 6 ay beklemeye ikna olmuş eleman. Eskiden dediğin gibiydi şu an sürreal bir şey...
Fazlalaşan bir şey yok ne dayı 3. kez ***** çekiyorsun bana gelip 6. aya imza attım diyorsun. Bankadan çeksen 500 bin ile 1m arası kârdasın ya bu kadar...
Tamam hocam. Bir de şey var bir tane oyun var oradan 70-80 tane inek 40 tane tavuk al. Zengin olacağız arkadaşlarla. Yatırdığın paranı katlıyorsun.
Dediğin...
Zaten görüştüm hocam da bu kadar kekleme dönemine nasıl girmişler onu anlamadım. Eskiden mantıkları 6 aydan önce her ay kura var çıkabilir ayağı falan...
Hocam nesini anlamıyorsun reklam yapacak başka bir yer mi bulamadın. Adamlar 100 lira için 6 saat kod kovalıyor bu sitede faiz hesabını kelime oyunlarıyla...
Kardeşim neye inanmayayım hâlâ vermediler diyorsun benim anlattığımı anlatıyorsun zaten. Sana kötü haberi söyleyeyim seni 5 ay bile bekletir bunlar sendeki...