Bu fiyata alınır mı sizce? Genel olarak 1 yıl kullanımdan sonra deforme olduğuna dair birçok geri dönüş var ama bu fiyat bandında başka sandalye var mı...
Psu'da böyle bir sistem yoktur hiçbir şeyi korumaz. Sadece kendi voltajına göre ölçer. Kendini korur yani. Ve hayır 5 liralık varistör yok schneider'da...
Genelde başından savmak için ve sorumluluk almamak için randevu al git derler işte o garip geldi. Yırtık varken şimdi sen gidip zorluyorsan bunun vebalini...
Okuma problemim var sanırım evet hiçbir şey anlamadım. Neden pc tanıtan youtuber attın şu an? Telefon yerine pc alırım mı diyorsun? Neydi bu mesajın ana...
Emulatoru ne sandın pc oyunları oynadığımız şey mi ?
Asıl liseli birinin ihtiyacı var zaten. Başka kim telefonla oturup 6 saat oyun oynayacak devlet...
Tear olabilir. Olmayabilir de. Strain'i bir şey sanıyor da olabilirsin ama doktor nasıl öyle bir yorum yaptı ? İki durumda da zaten üstüne hareket etmemen...
Yok böyle düz tişört kumaşları bellidir. Bunlar pamuktan olur polyesterden olan farklı. Ve "%100" pamuk kalite ile alakalı bir terim değildir. Tişörtü...
Şimdi çok fazla insan telefonla alo alodan sonra, intagram, oyun, youtube vb. vakit öldürüyor. Ekran süreleri de çok fazla. Bu tarz insanlar için bu tarz...
fason üretim ürüne kıyasla 4 yıldır kullandığım marka kulaklığı ben tercih ederim şahsen bu kulaklığın tipinin çok benzerini başka marka da satıyor wraith...