Gayet bozulur, zehirler, öldürür. 2-3 ay dayanır hiq da tahmini. Şartlara göre. Güneş alırsa, serin değilse hızlı bozulur.
Ne alırsan al dozunu 1 almasan...
Eğer ayakta çalışıyorsa, kilodan vb ayaklarında ağrı oluyorsa bu tarz bir şey için rahat bir ayakkabı lazım diyorsan güzel bir tabanlık işinize yarayabilir...
Memnun olan gördüm de kendim kulllanmadığım için yorum yapmadım. NB bana biraz boş geliyor moda olduğu için nu kadar yayıldı.
Belki ayağına uygun bir...
Bitdefender olabilir ama free antivirüs'ler çok mantıklı şeyler değil. 0-day'de tökezler. Windows'un korumalarıyla devam edip üstüne bir iki scanning tool...
Ben stand + 60 masa + 27'' kullanıyorum bence mesafesi uygun. Zaten masanın sınırında oluyor oradan +60cm, sen de göbeğini masaya dayayıp oturmadığına göre...
Omega 3 için epası 200-300 olan çok fazla saçma ürün var onlardan olmamasına dikkat et. Dandirik markalar böyle oluyor.
Magnezyumda da dandirik markalar...
Evet 80 derin oluyor standart 60. Uzak kalmak istiyorsan 80 aşırı kaçmaz ama. 60'da monitörü kendi bacağında bırakırsan 27'' için yakın oluyor 24'' idare eder.
Bunları yerinde gördün mü ? Brüt 45 m² fotoğraftan göründüğü gibi olmuyor. 1 tane yatak masa koyunca evin hâli bambaşka duruma geçiyor. Ben de benzer bir...
Katılıyorum. Hayatında okul zamanı yurt hariç bir odada 2-3 sene geçirdin mi? Aile evinde zaten odamda takılıyorum full, bir tek yemeğe mutfağa gidiyorum vb...