240 Hz mümkünse IPS panel 2K monitör almak istiyorum. Bütçe 15 bini geçmesin. Panel konusunda IPS OLED'den iyi diye biliyorum.
32 incte olur. Bütçeyi 1-2 bin TL arttırabilirim duruma göre...
Hocam peki şuan aynı fiyata(4000tl) gigabyte gme 3 ve corsairi icue h115 sıvı soğutucusu var bunlar 3 fanlı, bu sıvı soğutucuyu iade edip bunlardan birini mi alsam
Valla hocam AMDden çok çektim ya 9070XT daha iyi olabilir ama güvenmiyorum. Bende şuan RX460 var. Zira rx460 o zaman 1050ti ile karşılaştırılıyordu hatta daha iyiydi fakat 1050ti sorunsuz iken rx460 sorunlu bir karttı. Az oyunlardan atmadı beni 😂
Ondan AMD aynı böyle devam eder.
Dediğim gibi...
Asus Tuf 5070 aldım. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu arada şu Amd ve Nvidia savaşını, android ve apple savaşına benzetiyorum. Hangisi android hangisi apple ona siz karar verin 😂
İyi bayramlar
Prime giriş seviye bir kart ve tufla aralarında 3 bintl fark var
1749393835
9070XT kullanan bir arkadaşım çok memnun kalmadı. Hala aynı sorunlar devam ediyor amd tarafında. Ve 50 bintlye satılan bir kartın muadili 30 bin tllik bir kart olamaz. Yazılımsal ve donanımsal sorun çıkartır ki...
Gigabyte Geforce Eagle serisi
Asus Prime veya Tuf
Msi Gaming Trio
Bu üç markadan hangisi tercih edilmeli. Üçünde de fiyat farkı var soğutma açısından hangisi daha iyidir.
Not: INNO3D, Palit, Gainward gibi markalar önermeyin almayacağım.
Not: 9070XT önermeyin.
Bu arada gigabyte eagle versiyonları soğutma açısından daha iyi oluyor. Düz 5070 gigabyte da üzmez seni alabilirsin. Fiyat olarak gayet makul.
Ama diğer markaların fiyatlarını amazondan takip et bazen 37 bin tl olan ekran kartı 33 bin TL'ye düşebiliyor. Mesela msi gaming trio 33.700 TL'ye...
Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm,
Konularda geze geze gördüğüm bir konu hakkında konuşma istiyorum. Konuyu açan arkadaş öncelikle size 5070 alacağım bu marka model iyi midir diye sormuş. Ama siz ısrarla adamın açtığı konuya cevap vermek yerine 9070 XT al diye diretmişsiniz. Burada bu...
Msi b650m gaming plus wifi anakart
Cougar Mx440 kasa
Artric sıvı soğutma
Msi 5070 gaming trio
Bu parçalardaki rgbleri nasıl senkronize bir şekilde yanmasınu sağlayabilirim ?