Çözüldü✓ Hangi RTX 5070 Alınmalı ?

önerimi attım zaten de 9070XT almak istemiyor bende saygı duydum eğer driver sorunlarından falan korkuyorsanız kendim 7800xt kullanıyorum sorun yaşamadım ve 5000 serisinde çok fazla sorun var fanboyluk yapmak istemiyorum fakat gerçekleri de söylemem lazım bizim amacımız mantıklı olanı önermek.
Reis bi yorum okudum şöyle diyordu amd eski serileri önemsiyor hep yeni serileri önemsiyor ama nvida eksise bile hala kullanılabiliyor 2060 1060 vs örnek verdi nvida eski kartlarına önem verdiğini söylüyor

çözdüm o sorunu :D kartta bir hata yok bf1de directx12 buglu 11 ile çalışıyor dün mehter marşıyla oynadım
kaç yıllık oyun taş gibi gözüküyor indirimde alaydım keşke...

Gigabyte Geforce Eagle serisi
Asus Prime veya Tuf
Msi Gaming Trio

Bu üç markadan hangisi tercih edilmeli. Üçünde de fiyat farkı var soğutma açısından hangisi daha iyidir.

Not: INNO3D, Palit, Gainward gibi markalar önermeyin almayacağım.
Not: 9070XT önermeyin.
1-TUF
2-Gaming Trio
3-Prime
4-Eagle

Senin yazdığın modellerin sıralaması budur.

Reis bi yorum okudum şöyle diyordu amd eski serileri önemsiyor hep yeni serileri önemsiyor ama nvida eksise bile hala kullanılabiliyor 2060 1060 vs örnek verdi nvida eski kartlarına önem verdiğini söylüyor
aslında öyle değil hocam her iki üretici de önemsiyor tabii ki fakat amd nin eski kartları çok problemliydi 5000 serisi rx500 serisi ve 6000 serisi şu an 6000 , 7000 ve son olarak 9000 serisinde sorunlar bitti fakat 5000 ve rx500 serisinde sorun yaşayan arkadaşlar vardır elbet.

Eski serilerde nvida kullanıfığı için her sene yeni seriler çıkıyor amd eski serilerine önem veriyormu bilmediğim için soruyorum

hocam 5070 tercih etmenizin özel bir sebebi var mı ? bütçe kısıtlıyken sırf 5070 almak için diğer parçaları kısmak bir tık kötü çünkü.
Bir daha pc 5 yıl sonra falan alacam ve ekran kartı değiştiremem ama 1 yıl içinde ram değişebilirim :)

Ben Asus prime alacam 3 fanli kartlarda daha uygun geliyor
Prime giriş seviye bir kart ve tufla aralarında 3 bintl fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistemmi reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk herkes rx9070xt öneriyor bende 5070 istiyorumda sen neden tercih etmedin
9070XT kullanan bir arkadaşım çok memnun kalmadı. Hala aynı sorunlar devam ediyor amd tarafında. Ve 50 bintlye satılan bir kartın muadili 30 bin tllik bir kart olamaz. Yazılımsal ve donanımsal sorun çıkartır ki çıkartıyor. Ayrıca 10 senedir AMD kullanıyorum sorun çıkarttı bana ondan dolayı nvidia almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,592
Üyeler
185,130
Son üye
mamiaga03
Geri