32 veya 34 inç monitör almak istiyorum. Bütçe en fazla 12 bin. Bu fiyatta hangisi daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe belki biraz daha aşabilirim.
Hocam Ryzen 5 7500F ile Palit 3 fanlı 5060 Ti 16 GB var. 32 GB drr5 RAM mevcut. Sistemime uygun PSU'lu bir kasa ve işlemci için soğutucu önerisi istiyorum. Var mıdır tavsiyeniz.
Bütçe ne kadar ayırabilirim bilmiyorum tam piyasayı ama F/P bir şey arıyorum. Ortalama bana yetecek kadar. En fazla...
Hocam sahibinden ilanda buldum ASUS B550M-K. Fanlara vereceği akımı anakartta verdim diyor. Sadece entegreleri değişecek hata entegreleri yaktım diyor. Kullanılır mı? Tamir edilir mi geri kalan şeylerde sorun yok diyor.
alıyorum hocam kaydet çık yapacağım ekranda boot override kısmı var orda ssd 2. sırada gözüküyor sistemi yeniden başlatınca da siyah ekran da reboot and select proper boot device yazıyor
taktım hocam benim ssdyi ilk sıraya koyuyorum kaydet çık yapmadan önce o ekranda boot override yazan yerde 1. sırada HDD gözüküyor kaydet çık yapınca siyah bir ekran da reboot boot device yazıyor
hocam kasada win10 yüklü ssd var onu çıkarıp yerine win11 yüklü ssd takacağım herhangi bir sorun çıkarır mı? iki işletim sistemi farklı diye biliyorum
1741640913
nasıl bakacağım hocam ekran kartını zaten o ssd ile kullanıyordum ama işlemciyi win10 ssd ile kullanıyordum ryzen 5 5500 işlemci
Hocam Kingdom Come: Deliverance 2 oynuyordum, Cloud kapalı save dosyaları var ben de farklı bir hesaptaki aynı oyuna bu save dosyalarını nasıl yükleyebilirim?