swimzy isimli üyenin son içerikleri

1. S

32 veya 34 inç monitör tavsiye

32 veya 34 inç monitör almak istiyorum. Bütçe en fazla 12 bin. Bu fiyatta hangisi daha iyi olur? Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe belki biraz daha aşabilirim.
  2. S

Sistemim için kasa ve psu

Hocam Ryzen 5 7500F ile Palit 3 fanlı 5060 Ti 16 GB var. 32 GB drr5 RAM mevcut. Sistemime uygun PSU'lu bir kasa ve işlemci için soğutucu önerisi istiyorum. Var mıdır tavsiyeniz. Bütçe ne kadar ayırabilirim bilmiyorum tam piyasayı ama F/P bir şey arıyorum. Ortalama bana yetecek kadar. En fazla...
  3. S

7bin tl kadar monitör önerisi

hocam hikayeli fps oyunlar oynuyorum monitör arıyorum o fiyat bandında önerileriniz nedir
  4. S

Hata entegresi yanmış anakart kullanılır mı?

500 tl hocam alaçağım anakart sadece bilgi istedim alsam çalışır mı
  5. S

Hata entegresi yanmış anakart kullanılır mı?

Hocam sahibinden ilanda buldum ASUS B550M-K. Fanlara vereceği akımı anakartta verdim diyor. Sadece entegreleri değişecek hata entegreleri yaktım diyor. Kullanılır mı? Tamir edilir mi geri kalan şeylerde sorun yok diyor.
  6. S

Win10 yüklü kasaya win11 ssd takınca çalışır mı?

teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz
  7. S

bu hatayı veriyor hocam
  8. S

alıyorum hocam kaydet çık yapacağım ekranda boot override kısmı var orda ssd 2. sırada gözüküyor sistemi yeniden başlatınca da siyah ekran da reboot and select proper boot device yazıyor
  9. S

taktım hocam benim ssdyi ilk sıraya koyuyorum kaydet çık yapmadan önce o ekranda boot override yazan yerde 1. sırada HDD gözüküyor kaydet çık yapınca siyah bir ekran da reboot boot device yazıyor
  10. S

hocam kasada win10 yüklü ssd var onu çıkarıp yerine win11 yüklü ssd takacağım herhangi bir sorun çıkarır mı? iki işletim sistemi farklı diye biliyorum 1741640913 nasıl bakacağım hocam ekran kartını zaten o ssd ile kullanıyordum ama işlemciyi win10 ssd ile kullanıyordum ryzen 5 5500 işlemci
  11. S

Hocam hali hazırda win10 yüklü kasa var bunda ki ssdyi çıkarıp win11 yüklü ssd takarsam çalışır mı?
  12. S

Kingdom Come: Deliverance 2 eski save dosyaları nasıl geri yüklenir?

Hocam Kingdom Come: Deliverance 2 oynuyordum, Cloud kapalı save dosyaları var ben de farklı bir hesaptaki aynı oyuna bu save dosyalarını nasıl yükleyebilirim?
  13. S

1000tl civarı kulaklık

ona baktım ben de şimdi öyle alacağım galiba 1733439879 sipariş verdim 2002p hocam teşekkürler iyi forumlar
  14. S

1000tl civarı kulaklık

arasından hangisini tercih edersiniz hocam sıralama yapsanız h2002p alacaktım zam gelmiş bütçe yetmedi
  15. S

1000tl civarı kulaklık

ne aldınız hocam link var mı?
Geri