işletim sistemi HDD ya Da SSD ye kurulur neye takarsan tak o çalışırHocam hali hazırda win10 yüklü kasa var bunda ki ssdyi çıkarıp win11 yüklü ssd takarsam çalışır mı?
Calisir evet,tabi ekran karti ve islemci suruculeri win 11 i destekliyor iseHocam hali hazırda win10 yüklü kasa var bunda ki ssdyi çıkarıp win11 yüklü ssd takarsam çalışır mı?
nasıl bakacağım hocam ekran kartını zaten o ssd ile kullanıyordum ama işlemciyi win10 ssd ile kullanıyordum ryzen 5 5500 işlemciCalisir evet,tabi ekran karti ve islemci suruculeri win 11 i destekliyor ise
Driverlarin guncelmi knk 2017 den falan kalmadiysa yapistir gitsin hic sikinti olmazhocam kasada win10 yüklü ssd var onu çıkarıp yerine win11 yüklü ssd takacağım herhangi bir sorun çıkarır mı? iki işletim sistemi farklı diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl bakacağım hocam ekran kartını zaten o ssd ile kullanıyordum ama işlemciyi win10 ssd ile kullanıyordum ryzen 5 5500 işlemci
taktım hocam benim ssdyi ilk sıraya koyuyorum kaydet çık yapmadan önce o ekranda boot override yazan yerde 1. sırada HDD gözüküyor kaydet çık yapınca siyah bir ekran da reboot boot device yazıyorDriverlarin guncelmi knk 2017 den falan kalmadiysa yapistir gitsin hic sikinti olmaz
Win 11 yuklu diski 1. Siraya aldiginiz halde siyah ekranmi geliyor yanitaktım hocam benim ssdyi ilk sıraya koyuyorum kaydet çık yapmadan önce o ekranda boot override yazan yerde 1. sırada HDD gözüküyor kaydet çık yapınca siyah bir ekran da reboot boot device yazıyor
Fotoğraf atma sansiniz varmjalıyorum hocam kaydet çık yapacağım ekranda boot override kısmı var orda ssd 2. sırada gözüküyor sistemi yeniden başlatınca da siyah ekran da reboot and select proper boot device yazıyor
bu hatayı veriyor hocamFotoğraf atma sansiniz varmj
He bak cozumu gelmis onune tam,ordan hallet iki dkbu hatayı veriyor hocam
teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuzHe bak cozumu gelmis onune tam,ordan hallet iki dk