HyperX Cloud 2 çok kişi tarafından kullanılıyor ama SteelSeries ürünlerini ortalama 4 yıldır kullanıyorum ve şuan Siberia 150 var. Siberia 150'yi 4 yıldır kullanıyorum ve artık kablosu inanılmaz derecede soyuldu kablo temassızlığı yaşamaya başladım. Bildiğiniz kaliteli kulaklık varsa önerebilir...
Bende 2TB Seagate Barracuda HDD ve 500 GB A-data SSD var. Şimdi 500 GB yeterli olmuyor oyunlar için ve ben offline oyunlarımı SSD'ye kurup, online oyunları HDD'ye mi kurmalıyım? Yoksa offline oyunlarımı HDD'ye kurup online oyunları SSD'ye kurmalıyım karar veremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Ekranın sol tarafında yeşil noktalar var. Monitörün hertz değerini arttırınca noktalar artıyor. Özellikle oyundayken falan yeşil nokta sayısı çok fazla. Nedenini tam olarak anlayamadım. Ekran 165 Hertz ASUS TUF yeni aldım bugün ilk defa kasayı ve monitörü taktım kasa da yeni.
CPU boşta %5 kullanılıyorken 75-80 derece civarında Ryzen 5 3600 stok fan OC var. Clock Speed sürekli 4192'de ben bunu nasıl stabil 3600'e çekebilirim. Düşürmek istiyorum çok ısındığından dolayı. Renderla falan uğraşmıyorum sadece oyun oynuyorum. BIOS ASUS.
Dostlar işlemcinin sıcaklık değeri yüksek değil mi? Bilgisayarda hiçbir şey açık değil sadece Steam arka planda ve Chrome açık.
1598111768
Bilgisayarı yeni aldım incehesaptan işlemci overcloklu mu? Stok fan kullanıyorum.
Ben sipariş verdim 5 gün önce montaj aşamasında diyor şuan. SSD Adata kronik sorunlu diyorlar ama kullanacağım. PSU Frisby olarak geliyor benim kasada fakat ben Corsair 650W PSU almayı düşünüyorum. Kasa Silver (Bafır) içinde Ryzen 7 2700 vardı bir tek onu özelleştirip Ryzen 5 3600 aldım.
Gaming...