syfllhbgtkn isimli üyenin son içerikleri

1. S

ASUS FX504GD ANAKART KISA DEVRE, TAMİRCİ ÖNERİSİ

Arkadaşlar iyi günler, ASUS FX504GD LAPTOP um 2 ay önce yere düştükten sonra eskiden yapmış olduğu bir arızayı aynı şekilde tekrarladı. İlk olduğunda garantisi olduğundan garantiye gönderdim ve klavye kablosundaki temassızlıktan ötürü böyle bir sorun oluştuğunu söylediler, tamir ettikten sonrada...
  2. S

Harddiskim bozuldu mu, ACIL YARDIM

Evet csgo gibi bir oyunda bile anlık takılmalar alıyordum, dediğiniz gibi daha iyisini yaptım, ben artık hard disklerin mekanik sorunları ile uğraşmak istemiyorum, 1TB lık ssd aldım, inşallah yanlış ürünü almamışımdır, linkini de buraya bırakıyorum doğru olup olmadığını söylerseniz memnun...
  3. S

Buyrun suan bir sorun görünmüyor mu bunda? Anlamadim yani? Hdd isigi yanip sonuyor ve bilgisayar kendine geldi, sorunun neyden kaynaklandigini hâlâ anlayamadim
  4. S

Arkadaşlar ıyi günler. Benim asus fx504gd marka dizustu bilgisayarim var. Öncelikle sorunumu şöyle anlatayim, benim bilgisayarin harddisk ışığı sürekli yandiginda takılmalar oluyordu, bugün autocadda flatten komutunu kullandiktan sonra bilgisayar tamamen dondu ve harddisk ışığı takılı kaldı...
  5. S

Dizüstü bilgisayar açılmıyor

Bataryayi cikarip fisi taktim denedim yine ayni, fişi ı cikarip bataryayi taktim yine ayni degisen hicbir sey yok
  6. S

Düzenledim, hayir bip sesi gelmiyor
  7. S

Arkadaşlarıyi günler, sorununu videolu olarak.belirttim yardımcı olabilecek arkadaşım varsa memnun olurum, okul başlayacak mimarlık okuyorum ve bu zıkkım olmadan derslerimi yürütebilmem mümkün değil, garantiye gönderirsem 20 güne anca gelir. Teşekkür ederim iyi günler. VIDEO
  8. S

FPS DROP

Sağol abisi başka önerisi olan yok mu
  9. S

FPS DROP

Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarımın markası asus fx504 gd i58300h olan modeli.8gb ram gtx 1050 ekran kartı bulunuyor. Ekranda tepki olmamasından dolayı bilgisayarı servise gönderdim ve anakartla hdd degistirelek bana teslim edildi. Cod warzoneyi indirdim nvdia geforce experience de gösterilen...
Geri