Sylozr isimli üyenin son içerikleri

1. S

Avira Security'i Silemiyorum.

Denedim ama olmadi gorev yoneticinden dosya konumunu acip uygulamaya sag tiklayip revo uninstaller ile sil dedim sildi teşekkürler
  2. S

Admistators size yetki vermelidir degisiklik yapmak icin dior 1701598089 Bakiyorum
  3. S

Bunu denedim ama avira gozukmuyor gorev yoneticisi uzerinden dosya konumunu acip sildim herseyi sildi ama enpoint portection service silinmiyor uygulama hala devam ediyor calismaya
  4. S

Denedim ama enpoint protection sdk silinmiyor bu dosyada değişiklik yapabilmeniz icin administrators size izin vermelidir diyor uygulamalar ve ozelliklerde gorunmuyor
  5. S

Denedim ama avira security hala gozukmuyor ama gorev yoneticisi de aktif olarak calisiyor ve acabiliyorum
  6. S

Peki deniyorum
  7. S

8. S

Pc'imde kurulu olan antivirüs u Silemiyorum avira security denetim masasinda kaldir kisminda gorunmuor appdata kisminda silebiliyorum ama enpoint protection service silmek icin izininiz yok diyor silemiyorum
  9. S

Öneri Valorant açacak sistem önerisi

Hocam suan yani 500 liraya anca ram yada ssd alirsin onlarda fps arttirmaz yani
  10. S

Yayın için bilgi, sistemimde yayın açılır mı?

Hikaye tabanli oyunlar genelde grafik daha cok kullanir ama grafik kartiniz zaten yeterince uygun 2 sindende baslatabilirsiniz sorun olmaz
  11. S

Yayın için bilgi, sistemimde yayın açılır mı?

Upload 5 verirsen sabit kasmadan yapabilirsin sistemin yayin acabilir oyun yayini yapicaksaniz grakifli oyunlar oynarken islemciden fps oyunlarinda ekran kartindan baslatabilirsiniz
  12. S

Öneri Valorant açacak sistem önerisi

Suanlik yukseltme bencede idarelik kullan 6-7k ya valorant 100-150 fps pc dizersin
  13. S

Riot Vanguard Yüksek Cpu Cözümü

Valorantda oynarken arka planda islemcinin %50 sini kullaniyor vanguard valorantda fps sorunu yasiyorum cozum verebilcek varmi? - Vanguard silip yukledim düzelmedi - Oyunu silip yukledim duzelmedi - gorev yoneticisinden islemci cekirdek sayisini dusurdum baglanti hatasi ile oyundan atmaya basladi
  14. S

MHarici Ekran Kartimi Kullanamiyorum

Biosu kontrol ettim ama nerdeyse hic bisi yok biosda sadece sistem ozelliklerini gosteriyor 1700385632 Discordunuz varsa konusabilirmiyiz
  15. S

MHarici Ekran Kartimi Kullanamiyorum

Merhaba dahili olan amd radeon R4 Harici olan amd radeon r5 m330
Geri