kanka hikayeli oyunlar konsol mantığı 30fpste olsa olur tek istediğim uzun ömürlü sağlam kod yazabiliyim bide arada oyun şekli ama para çok yok ne yazıkki en fazla 20k
Hocam bütçem 20k taksitle alıcam bilgisayar programcılığı okuyorum kod yazabilirim ekstra kendimi geliştirmek için ve aynı zamanda oyunda oynasam iyi olur hikayeli oyunlar özellikle öyle aman aman fps değilde akıcı olsun medium grafiklerde yeter
hocam yaşadığım şehir biraz küçük ve yavaş bir yer o yüzden satılması çok uzun sürebilir ama dersenizki beklediğine değer bu laptopa değmez beklerim
1724784168
sizce karşı taraftan üste kaç lira istemeliyim
merhabalar dostlarım bu yıl bilgisayar programcılığı kazandım ve duyumlarıma göre bu bölümde bir laptopa ihtiyacım var. Bende masaüstü bilgisayarım ile bir laptop takas etmeyi düşündüm. sizce mantıklımı ve tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim benim kasanın özellikler şu...
Hocam fullpowerı bilmiyorum ama shellin katkılı yakıtını kullanıyorum aracımda ve normalden az yakıyor kullanım şekline göre aynı zamanda aracın rahatladığınıda hissettiriyor (Shell’den şaşmam)
renklerini nasıl değiştiriyorsun uygulama üzerindenmi yoksa tuş kısayolu falanmı var
1710353440
sanırım onu alıcam ya sağolasın hocam bilgilendirdiğin için pembe iyi olur hem erkek adam pembe kullanır zaten