Ryzen 5 7500F Asus rtx 4060 Asus B650M-R Asus Tuf Gaming 750 Watt Güç kaynağı Corsair H100 Sıvı soğutucu 16gb ram 1 tb ssd li sistem
1730241565
Herkes boşa uğraşmayın demiş yapıcak bir şey yok o zaman sağolun arkadaşlar
hayır sistemde bir sıkıntı yok durumum biraz kötü şuan o yüzden.
1730239870
sadece ekran kartını çıkarsam olmaz mı? diğer parçaları çıkarırken bişeyini kırarım diye korkuyorumda
Merhaba arkadaşlar, 13 gün önce incehesaptan hazır sistem aldım ama demonte gönderimi seçtim sistem elime ulaştı sistemi kendim topladım 13 gündür sıkıntısız kullanıyorum ama bazı sıkıntılar yüzüden iade etmek istiyorum, iade talebi oluşturdum ve bana bir numara verdiler kargo şirketinin...
herkese iyi geceler arkadaşlar 2 tane monitörüm var masada ayakları çok yer kaplıyor bana ikili bir monitör standi önerebilir misiniz? acaba? Bütçem 1500 tl.
Gamepowerın ravadin atx 3 modeli üst panelinde 240mm e kadar destekliyormuş ön paneli 360mm destekliyormu bulamadım bilen biri var ise söyleyebilirmi
https://www.incehesap.com/gamepower-ravadin-atx-siyah-kasa-fiyati-61219/?srsltid=AfmBOooxmFOGoL-PiEHXnPYhWv2izvP_opiX0CMlU6gzIEev8qKRSqFr
evet alınır ama hangi marka onu bilemem fiyatının yüksek olma nedeni parçaların çoğu msi marka, aynı sistemi diğer markalar ile yaparsan 23-24 bin tl ye denk geliyor, markalarına bakarak iyi mi kötü mü söyleyin lütfen.