Denk kartlar denebilir. İkisi aynı fiyat olsa ve birini almam gerekse 5060Ti alırım ama elinde 4070 olan birinin değiştirmesini gerektirecek bir şey yok.
Telefondan beklentiye de bağlı ama S23 değil S25 o cihazın rakibi ve ondan da birçok konuda iyi bence.
1766596350
Android/İos tercihine bağlı o mesele. O...
O sınırı aşmak hiç zor değil bu arada, en basitinden elektrikli aracının olması veya ısınma için doğalgaz yerine elektrik kullanmak gibi şeyler yetiyor...
Değiştirmekten keyif alıyorsan yılda bir yapabilirsin ama kaliteliyse en az 3 sene rahat gider bir termal macun zaten değiştirmen gerektiğini sıcaklıklardan...
Ne zaman düzelecek bu 26 acaba? Bir heyecanla çıktığı gibi güncelledim çok pişmanım pil iyi gitmiyor nadir de olsa kasmalar oluyor falan hiç sevmedim 18...
Son yıllarda hep böyle maalesef. Öyle çok heyecanlandım dediğim bir şey yok. Yıllardır ne film çıkmış diye bile bakmıyordum, geçen operatör bedava bilet...
Ekran süren ne kadar yani totalde? 7-8 saat civarı vermesi lazım o cihazın oyun vs hariç. Hücresel kullanmak da pili baya sömürür o da normal.
Ekleme: iOS...