Cihaz güzel de ekran kartına ihtiyaç duyan işler yapılacaksa üzme ihtimali çok yüksek, ekran kartı baya zayıf kalıyor. Bence RTX 5050 bile olsa bir ekran...
Malzeme kalitesine de katılıyorum ben. Gerçi tüm androidlerden iyi diyemem belki kaliteli Android modeller vardır ama mesela S23 kullandım hiç bu kadar...
Zotac iyi, hatta AMP serileri baya iyi bu sistemdeki öyle olmasa da. Alt markası olan inno 3D den mümkünse uzak durulmalı ama, en dandik bileşenleri...
Anakart argümanı da saçma geliyor bu arada. Bundan 4 sene sonra o AM5 alan adam foruma işlemci değişimi için konu açsa adama AM6 geç denmeyecek sanki. Ben...
Anakart baya kötü büyük ihtimalle işlemciyi stok hızında bile zor çalıştırır ama yükseltme seçeneği koymuşlar en azından yükseltip alınır.
1766764466
Bu...
Kodu alan numara adına olan money hesabı kullanabiliyor bu kampanya birkaç ay önce de olmuştu boşa SMS attım red yedi, attırdığı SMS de ücretli bu arada 1TL...
200 güzel yükleme hızı da 20 den 30a çıkıyor o da iyi ama 100 bana hiç yetersiz gelmiyor her işimi çok rahat görüyor diyorsan yükseltmene gerek yok o ayrı...
Mahalle bilgisayarcısı denen yerlerden bu yüzden uzak durulmalı işte. İşlemci deneyerek mi takılır o nasıl bir mantık hadi bilmiyor diyelim internete...