arkadaşa örnek fikir olsun diye söylüyorum;
bende i3 12100f ve rtx 2060 12gb vardı. ilk önce işlemciyi değiştirdim 13400f aldım çok rahat yetiyordu 2060 a...
Orası öyle ama çoğu firma yine de uğraşmıyor riskli görüyor. Bence de riskli bir piyasa 3 ay sonra temu bir sebeple komple yasaklansa şaşırmayız bence.
Olabilir o dediğiniz diğer cihazı görmedim ben, TR ye yine üst modeli gelmeyebilir ama Asus ROG Zephyrus serisini seviyorum geçen yıl hepsinde Ai 300...
Hocam ekran kartlı kartsız farketmez sadece çok hantal cihaz istemiyorum artık kasamda var zaten bunu daha çok yanımda taşımak için istiyorum. Öneriniz...
İşlemcinin oyun testine baktım da bence o sistem videolarda kasmıyorsa video izle bununla oyun oynamaya uğraşmaya gerek yok zaten bunun açabileceği oyunlar...
Bu arada ekran kartsız cihaz bakıyorsan ve güzel cihaz gelirse sonu “8H” ile biten işlemcilere bak (358H, 368H, 388H vs) o serilerde diğerlerinden farklı...
Bu modeli farketmemiştim, gerçekten güzel gözüküyor ama 101K verecek birinin olduğunu sanmıyorum.
Edit: 1 tb ssd modeli 88k imiş 5 taksit, araştırıyorum...
Modele göre de değişiyor sanırım, ben bir seriden 650W almıştım o da güzel duruyordu bayadır kullanıyorum, başka bir sistem için güç değeri kablo sayısı...