Viva var 30TL 10 lu paket (indirimsiz), üretici aynı sadece 4 katlı yerine 3 katlı üretiyorlar onu ve gayet yeterli oluyor. Selpak çok mecbur kalmazsam veya...
İkisi de kendince avantajları olan paneller. Mesela bende parlak ekranlı laptop var aşırı yansıma yapıyor görüntü net olsa da bazen arkadan ışık vurunca...
Günlük kullanıma uygun 14 inç civarı ekranı olan kasası falan kaliteli ve ekranı çok iyi bir cihaz lazım. Oled olsa süper olur ama kaliteli IPS de olabilir...
O işlerin kalbi Amerika bence, Avrupa’daki eğitimin Türkiye’den çok farklı olduğunu düşünmüyorum tabi üniversiteden üniversiteye orada da eğitim kalitesi...
Ben bazen üşengeçlikten direkt SD karttan videoyu açıp düzenleme ve renderi yapıyorum o bile beni pek yavaşlatmıyor bazen ufak takılmalar oluyor o kadar...
4.1GHz o işlemcinin maks all core turbo hızı zaten üstüne çıkmaz, maks hızda çalışıyorsa da daha yüksek W çekmesi gerekmez. Performans sorunu varsa başka...
Adamlar zeki, tek fiyat politikası ile herkese altyapının desteklediği en yüksek hızı tanımlıyorlar ve tüm hızlar aynı fiyat olduğu için altyapısı kötü...
Aslında çok bir şeye acil ihtiyaç yok ama bir şey getirtme fırsatım varken kullanmak mantıklı geliyor sizce yurtdışından ne alınır kullanmalık ya da...