AMD nin R9 serilerinde 2 bağımsız 6 veya 8 çekirdekli küme olduğu için kümeler arası çok gecikme oluyor pek iyi bir mimari değil, ucuz olsun diye öyle...
Oyunu üretirken firmalar bir karta bağlı kalmaz ki, yüzlerce çalışan var o firmalarda ve test süreci de her türlü sorunu görmek için birçok farklı kartla...
Ultra 5 125H var mesela baktığım bir cihazda, evet ekran daha iyi Oled var genelde ama MacBook ekranı da üst seviye sayılır sanırım. Pil konusu ne olur emin...
Bir tanıdığa laptop bakıyorum kendisinin özellikle Windows ya da MacOS kullanmayı gerektirecek bir durumu yok, bu durumda sizce MacBook Air mi daha mantıklı...
Midas için net bir şey diyemem ama alcağın şey S1 ise ben o sertifikaya çok güvenmiyorum fiyatı altın karşılığına göre balon kalıyor hala onu belirteyim.
İşlemciyi değiştirmeyeceksen bir performans farkını görmezsin 1070Ti bile baya darboğaz oluyor zaten. Yok çok kısa sürede onları da değiştiririm dersen...
Nasıl sorun yok ben de 6600 de tonla sorun yaşadım en son kartı sattım arkadaş da 6800XT ile mavi ekrana düşüyor sürekli. İnternette de birsürü vaka vardır...
Kart fake vs değil de zaten çok berbat o kart. Sistemi iade edin 25K ya ağır kazık.
1771363714
Normal 3050 olsa yine neyse de bu bir de en kötü versiyonu 😀