5600ün rakibi 12400F yalnız 12100F anca 3600 ile kıyaslanır.
Soruya cevap olarak rekabetçi oyunlarda FPS uçsun kafasında değilsen intel alabilirsin iyidir...
Basit motorlar küçük yerleşimlerde kısa mesafe için güzel, iyi ekipmanla dikkatli ve yavaş kullanılırsa da en fazla ufak yaralanmalar olur ciddi riski az...
Hangi şehirde yasadıgın cok onemlı İst Ank gibi kalabalık bır sehırde yasamıyorsan ailenı ıkna konusunda yasının buyumesını bekleyebılırsın diğer türlü...
Büyük ihtimalle bios kaynaklı bir sorun çözülebilir bir şey ama uzun süredir tam olarak çözemediler diye biliyorum, adamlar düzelttik diyor başkası yine...
Klasik dolandırıcılık yöntemi. Kimse kimseyi paranız şu oldu diye aramaz. Öyle bir para olduğunu gerçekten düşünüyorum diyorsanız hangi borsadan alındıysa...
O mesafede VDSL sinyali alman pek mümkün değil ADSL alırsın o da maks 16Mbps olur.
Amcam aynı mesafeden alıyor dersen şansını dene ama genelde çok sıkıntı...
+ olarak parlaklık aşırı yüksek. MacBook Olede geçerse yine tandem kullanıp aynı parlaklığı vermeye çalışır diye düşünüyorum gerçi. Yanlara yansıma çok...
Pro bayadır yenilenmedi nedense, bende M1 Pro var hala M5 Pro ile işlemci hariç her şey aynı gibi. Apple için bariz bir yenilik şart bence artık, sırf...
Anladım hocam, pro almadığım için biraz kafam karışıktı ama şuan o karmaşıklık gitti. M6 pro çıktığında oled olursa ona geçme düşüncem var, m4 airin ekranı...