Biraz bölgedeki parazite ve Wifiye bağlanan cihaza bağlı o durum. İyi koşullarda 50-60Mbps ye kadar görür ama özellikle cihaza birden fazla kişi bağlanınca...
Valla evinde 24Mbps altı internet kullananlar hariç kimseye hitap etmiyor bence. Veya arka odada internet çekse yeter 5Mbps de olsa sorun değil ucuz olsun...
Geleceğe yatırım değil ölü yatırım olur maks 2 yıla dibi boylar RAM fiyatları. Ben zenginim RTX 5080 ile kullanacağım diyen zaten alsın da düşük bütçede...
Orada iki durum var, hem 8400F zaten çoğu koşulda 5600 den kötü hem de 4-5K az bir fiyat farkı değil 1660 Süper alabilecek biri üste 5K koyunca RTX 3060Ti...
Bunun B660 olanı kurtarırmış aslında da B660M olanında 10 faz var ağır yüklerde performans kayıpları olabilir. Bütçede sorun yoksa ve elinde DDR5 RAM varsa...
Attığım model 12 fazlı, yeter diye düşünüyorum. O fiyat bandında yüksek fazlı alternatif çok göremedim en yakın Gigabyte Gaming X vardı o da 10 fazlıydı...
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b760-pro-rs-lga1700-ddr4-atx-fiyati,309760590.html
Z serisini DDR4 sıfır bulman neredeyse imkansız, buna...
Onlar Core Ultra ile uyumlu değil maalesef ama elinde varsa ona i7 14700KF almak da mantıklı olur çok büyük fark yok arada.
RAMin DDR4 mü DDR5 mi bu arada?