Bir kişi Intel'in geriye kalanından fayda çıkarmak için çırpınırken birden fazla kişi olanları göstererek 5600X'in daha iyi olduğunu gayet iyi açıklıyor. Sana kalmış :D
İkisinde kartın ayarları aynı olmayabilir, ayrıca 5900X'in tekli çekirdeği de çoklu çekirdeği de 5800X'ten iyi. Öyle bir şey olma ihtimali yok ikisi de aynı şartlardayken.
Boş yapıyor.
RX5600M'li laptop iyi aslında ancak 8GB RAM bulunuyor, o sebepten Acer tercih edebilirsiniz.
Fakat şunu da not geçeyim : 4800H acayip güçlü bir işlemci, 10750H'ı onun yerine ancak RAM farkından dolayı alma ihtimaliniz var.
3060 gayet güçlü bir kart. Low settings çok düşük onun için. Dediğim gibi epic grafikleri göz yorma ve fazla karışık olmasndan dolayı istemiyorsanız kesinlikle performans modunda oynayın. DX11 Low berbat bir tercih.
Sorunlu.
Redragon Usas bakabilirsiniz.
veya
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-x-titan-kb-r95-rgb-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,544488336.html