Neler Yeni

Pf240 R9 5900x için sıkıntı olur mu?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
5900X gibi güçlü bir işlemci alıyor iseniz tahminimce sistemin geri kalanı da gayet güçlü olur ki öyle bi sistemde de hiçbir oyunun lowda oynamayın. Fortnite'ı lowda oynamaktansa DirectX'i oyun içine Performans (Alfa) yapın daha iyi.

Sorunuza gelecek olursak, tam bir sıcaklık veremem. Varsa YouTube'dan testlerini izleyerek fikir edinebilirsiniz. Ama ekstrem bi ısınma olmaz.
Açıkçası ben 300 fps de alsam destansı
ayarlarda fortnite oynayamıuorum çok göz yoruyor. O yüzden lowda oynamayı tercih etmiş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Açıkçası ben 300 fps de alsam destansı
ayarlarda fortnite oynayamıuorum çok göz yoruyor. O yüzden lowda oynamayı tercih etmiş olabilir
Zaten DirectX 11 Epic grafikte oynayabilen bir babayiğit çıkmaz adam gibi.

Ayrıca detaysız göz yormayan grafik istiyorsanız orada yazdım Performans modu çok daha iyi.

Kaan C

80+ Bronze
5900X gibi güçlü bir işlemci alıyor iseniz tahminimce sistemin geri kalanı da gayet güçlü olur ki öyle bi sistemde de hiçbir oyunun lowda oynamayın. Fortnite'ı lowda oynamaktansa DirectX'i oyun içine Performans (Alfa) yapın daha iyi.

Sorunuza gelecek olursak, tam bir sıcaklık veremem. Varsa YouTube'dan testlerini izleyerek fikir edinebilirsiniz. Ama ekstrem bi ısınma olmaz.
Rtx 3060 almayı düşünüyorum:(

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Rtx 3060 almayı düşünüyorum:(
3060 gayet güçlü bir kart. Low settings çok düşük onun için. Dediğim gibi epic grafikleri göz yorma ve fazla karışık olmasndan dolayı istemiyorsanız kesinlikle performans modunda oynayın. DX11 Low berbat bir tercih.

Kaan C

80+ Bronze
3060 gayet güçlü bir kart. Low settings çok düşük onun için. Dediğim gibi epic grafikleri göz yorma ve fazla karışık olmasndan dolayı istemiyorsanız kesinlikle performans modunda oynayın. DX11 Low berbat bir tercih.
Tamam çok teşekkürler sevindim😃😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yarın bir konu daha açıcağım oyunlardaki FPS değerleri ile alakalı o konuma da cevap yazabilir misiniz??🙂🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Tamam çok teşekkürler sevindim😃😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yarın bir konu daha açıcağım oyunlardaki FPS değerleri ile alakalı o konuma da cevap yazabilir misiniz??🙂🙂
Aktif olur da denk gelirsem yazarım, etiketlerseniz de aktif olunca bakarım direk :D

ThE LoSt

80+ Gold
Pf240 R9 5900x için sıkıntı olur mu? İşlemci çok ısınır mı? OC yapmayacağım
Elinde mevcut ise kullanabilirsin ama elinde mevcut değil ise Arctic liquid freezer ii 280mm öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,397
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom