Arkadaşlar ben amd ekran kartlarını her ne kadar önersemde arkadaşım nvidia rtx istediği için ona göre bir öneri yaparsanız daha uygun olabilir sonradan belirttiğim için kusura bakmayın.
Arkadaşlar merhaba herkese 10k bütçe ile alınabilecek en iyi hazır sistem için yardımcı olabilir misiniz fakat 10k nın içinde monitöründe dahil olmasını istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar merhaba galaxın 1650 super ekran kartına sahibim yük altında gpu sıcaklığı 75 derecelerde geziyor.Kasamın önü temper camlı ve bu büyük etken olduğunu düşünüyorum kasa hakkında yapabileceğim bir çözüm varmıdır? önerilerinize açığım ayrıca kartın 80 derecelere yaklaştığıda oluyor bunun...
Teşekkür ederim yorumlarınız için piyasadaki en ucuz 1650s şuanda bu ürün
https://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/colorful-geforce-gtx1650-super-4gb-gddr6-ekran-karti-gtx1650sprnb4gv.html
Marka farkeder mi emin değilim öneriniz varsa açığım
Arkadaşlar iki kart arasında fazlasıyla karasız kaldım iki kartında önereni fazlasıyla var fakat amdnin en eleştirilen kısmı yazılım sorunları oluyor şuan iki karttan hangisini almak daha mantıklı?
Birazdan ben hem kasanın fan girişlerini hem psunun kablolarını hemde anakartı atayım detaylı olarak öyleyse
1590791680
Girişler bu şekilde sanırım molex kontrolcüsü olmayanlar bu fanlari direk ard arda ağlama yapıyorlarmış
gigabyte b450m s2h kullanıyorum rgb desteği var diye biliyorum fakat benim merak ettiğim şey anakartta 2 adet fan girişi var diye biliyorum ama kasadaki fan 4 tane o durum benim kafamı karıştırdı biraz
Öncelikle merhaba bugün bir kasa+psu siparişi verdim vatandan
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-sirocon-iii-x-power-600w-rainbow-fan-usb3-0-temper-camli-gaming-kasa.html
Kasa bu şekilde daha önce 4 fanlı bir kasa kullanmadım cahil isem affola sormak istediğim soru şu bu kasanın içindeki...
Aldatılmak sadece fiziksel olarak değildir o kişi seni ruhen de aldatmış demektir buda sende bulamadığını bir başkasında bulduğu anlamına gelir kısaca bir daha yapmayacağı ne malum o kişiden hayır gelmez önüne bak yoluna devam et geçmiş olsun