tahay isimli üyenin son içerikleri

1. tahay

Bilgisayar ne olduğunu anlamadığım sorunlar çıkarıyor

Zaten ayar öyle çerçevesiz bir denetim ama
  2. tahay

Bilgisayar ne olduğunu anlamadığım sorunlar çıkarıyor

MSI KATANA 15 HX B14W model laptop var alalı 4 ay falan oldu şarja takınca ekran kapanıp açılıyor özellikle valorant oynarken sekmeler arası geçiş yapınca oyun sağlam dönüyor ve oyun açılmıyor bile diğer oyunlarda çok dikkatimi çekmedi belki valoranta özeldir emin değilim
  3. tahay

XP-Pen G640 çizim tableti iyi mi

Bu arada geometri ve matematik çözmek için daha çok kullanicam sınav senem
  4. tahay

XP-Pen G640 çizim tableti iyi mi

Merhabalar webcomic tarzı çizimlere başlamak istiyorum çizime daha yeni başlıyorum ve biraz bakındıktan sonra https://store.xppen.com.tr/buy/18.html bu tableti buldum çok anlamam pekte inceleme videosu bulamadım sadece kutu açılımları vardı iyi mi fiyatına değer mi sizce
  5. tahay

Klavye önerisinde bulunur musunuz

Hocam fiyat olarak çok fark olmayan daha büyük klavyeler var mı yoksa bu fiyat aralığı daha çok bu boy mu 1756551345 Birde ben yazı yazma gerektiren baya şey yapıyorum o yüzden Türkçe harfler önemli benim için tuş değiştirmem mi daha mantıklı olur direkt Türkçe klavye mi
  6. tahay

Klavye önerisinde bulunur musunuz

Selamlar klavyeden çok anlamıyorum iki tane temel kriterim var onlar da mekanik ve en az %75 olması kalan hiç bir şeyi bilmiyorum zaten bütçe zaten zorlayınca böyle iyice zorlarsam belki 2700 e çıkabilir
  7. tahay

Valorant FPS sorunu yaşıyorum

Bı tek valoda gördüm farkı ama kendi ayarlarinda da limiti kaldırdım her oyunu denemedim ama 2-3 oyunu pilde denedim bu vali böyle
  8. tahay

Valorant FPS sorunu yaşıyorum

Merhabalar öncelikle laptop in özellikleri rtx5070(8gb), i7 13620H, 16gb ram Diğer oyunlarda çok dikkatimi çekmedi ama valorant oynarken eğer bilgisayar şarja takılı değilse 61 FPS bile olmuyor 30-60 arası geziyor ama takılı olunca 400-600 arası oluyor hem denetim masasından hem Nvidia denetim...
  9. tahay

Bilgisayarım sisteminin yüksek olmasına rağmen düşük fps alıyor

onun için bayağı bir uğraştım ama sonuç aynı daha 3 oyun açtım sadece high on life ta sıkıntı sorun onla mı ilgili emin olamadım
  10. tahay

özellikle oyunlar için yüksek performans ayarladım ekran kartı kullansın diye, hem prizde hem prizsiz aynı sonucu alıyorum
  11. tahay

Bu arada driver'lar güncel ve her oyun için nvidia kart öncelikli durumda
  12. tahay

Merhabalar bilgisayarım msi katana 15 hx b14wgk ekran kartı olarak 5070 işlemci olarakta i7 13620h var ama mesela high on life oyununda orta grafik ayarlarında 30 fps alıyor, bağlantı gereği ilk işlemci gpu'su sonra nvidia'ya geçiyor ekran kartında render'lanıyor ama buna ragmen bence 30 fps...
  13. tahay

Kaspersky mi eset mi daha mantıklı ve iyi

Yeni laptop aldım ve antivirüs kurmak istiyorum Onceden Kaspersky en iyi antivirüs olarak biliyordum ama sanırım öyle değilmiş ne kurmami önerirsiniz ikisi dışında olabilir birde antivirüs programllari bilgisayarı yavaşlatıyor diyorlar öyle bir şey var mı
  14. tahay

Bilgisayar almak istiyorum öneride bulunur musunuz

Tamamdır hocam teşekkürler
  15. tahay

Toplama şeklinde olan laptoplar sorun olur mu

Tamamdır teşekkürler
Geri